Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Încă un meci prost făcut de Botoşani, încă un eşec. Costel Enache: ”Cred că am făcut cel mai slab meci de anul ăsta”

Încă un meci prost făcut de Botoşani, încă un eşec. Costel Enache: ”Cred că am făcut cel mai slab meci de anul ăsta”

Superliga

Comentarii

FC Botoşani a făcut un nou meci slab şi a pierdut cu 2-1 la Mediaş. Costel Enache spune însă că are în continuare încredere în jucătorii săi.

FC Botoşani a jucat foarte bine în sezonul regulat, dar ratarea prezenţei în play-off i-a demotivat pe jucători. Botoşani a jucat slab şi la Mediaş şi a pierdut cu 2-1. Costel Enache este nemulţumit de felul în care s-au prezentat jucătorii săi:

”Un meci foarte slab. Din punctul meu de vedere, cred că am făcut cel mai slab meci de anul ăsta. Cel puţin prima repriză, cred că nu ne-am găsit deloc ritmul de joc. A doua repriză am mai echilibrat, ne-am mai creeat situaţii de gol. Din păcate, ne-am deschis oarecum şi am jucat pe contre, un joc care nu ne caracterizează şi nu ne aduce avantaj. Dar sunt supărat pentru prima repriză, pentru că aşteptam cu totul altceva, aşteptam concentrare, aşteptam atitudine din partea echipei. Şi lucrul ăsta ne-a costat oarecum, pentru că aş fi vrut să ţinem presiune asupra adversarului, nu am reuşit lucrul ăsta. Ei erau forţaţi mai mult decât noi să câştige astăzi şi aşteptam cu trecerea timpului să gestionăm bine jocul şi să intre ei într-o criză de care să profităm noi”

(n.r. întrebat dacă echipa s-a relaxat) Ar fi o foarte mare greşeală. Avem încă motive, avem motivaţie. Trebuie să o luăm în primul rând personal, să ne respectam statutul de jucători de fotbal, de antrenori, de oameni implicaţi profesional în acest sport. De aici ar trebui să ne vină implicarea şi responsabilitatea”,
a declarat Costel Enache pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: fc botosanicostel enachegaz metanliga 1 

viewscnt
Articole similare