Experiențe împreună.
You are here:

Încă un moment incredibil la FCSB! "Toni, la telefon! Toni!". Tot stadionul a auzit. Ce s-a întâmplat după în Supercupă VIDEO

Încă un moment incredibil la FCSB! "Toni, la telefon! Toni!". Tot stadionul a auzit. Ce s-a întâmplat după în Supercupă VIDEO

FCSB

Comentarii

FCSB a pierdut Supercupa României în faţa lui CFR Cluj, într-un meci plin de evenimente, care a fost marcat şi de o ceartă între antrenorii Toni Petrea şi Edi Iordănescu. În timpul momentului tensionat, antrenorului de la FCSB i-a fost transmis să fie atent la telefon.

"Toni, la telefon! Toni!". Ce s-a întâmplat după în Supercupa României, CFR Cluj - FCSB

Campioana României a pus mâna pe Supercupa României, după ce a dominat meciul cu FCSB în cele 90 de minute. Fotbaliştii de la CFR Cluj şi-au făcut treaba şi la loviturile de departajare şi au cucerit trofeul. 

Meciul a fost marcat de faze controversate, ocazii mari de a marca, dar şi de o ceartă între cei doi antrenori. La mijlocul primei reprize, spritele s-au încins între Edi Iordănescu şi Toni Petrea. Cei doi au avut un dialog aprig, în care şi-au împărţit câteva cuvinte“Ce urli atât? Faci prea mult scandal”, i-a transmis tehnicianul de la FCSB omologului său. 

În mijlocul evenimentului, o voce s-a auzit în timp ce îi cerea lui Toni Petrea să fie atent la telefon: "Toni, la telefon! Toni!". Persoana respectivă a strigat de mai multe ori în direcţia antrenorului de la FCSB, dar tehnicianul era prins în conflictul cu fiul fostului selecţioner. 

VIDEO | Momentul în care o persoană îl atenţionează pe Toni Petrea, după secunda 10

FCSB, cinci schimbări la pauză în Supercupa României

După prima repriză, atunci când scorul era 0-0, Toni Petrea a făcut cinci schimbări, decizie care a surprins. La finalul meciului, atunci când a fost întrebat despre mutările făcute la pauză, antrenorul de la FCSB a răspuns ironic. 

"(n.r. - Cum explicaţi cele cinci schimbări de la pauză? Probabil că aţi intrat în istorie). Da, în istoria modernă şi contemporană a fotbalului... Nu am vrut să riscăm cu jucătorii care au evoluat mai mult decât ceilalţi, am vrut să le dăm şanse şi celorlalţi jucători. 

Va fi un play-off disputat, cu cele mai bune echipe din campionat, vrem să arătăm mai bine de la meci la meci. Da... Cred că joc cu doi fundaşi stânga pe postul de fundaş dreapta... Cristea s-a accidentat, asta e situaţia", a declarat Toni Petrea la finalul meciului CFR Cluj - FCSB.  

Prezent în studioul Telekom Sport, Cristi Balaj a oferit o replică memorabilă, după ce a auzit explicaţiile lui Toni Petrea. 

 

viewscnt
Articole similare
Unde e trofeul de aur roz? Ion Tiriac s-a "zgarcit" anul acesta FOTO