Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Încă un motiv de bucurie pentru fanii Barcelonei după ce "cazul Messi" s-a rezolvat. S-a înţeles cu clubul şi va semna un nou contract

Încă un motiv de bucurie pentru fanii Barcelonei după ce "cazul Messi" s-a rezolvat. S-a înţeles cu clubul şi va semna un nou contract

FC Barcelona

Comentarii

Încă o veste bună pentru FC Barcelona, după ce Leo Messi (33 de ani) a anunţat, vineri, că rămâne pe Camp Nou pentru încă un an. Marc-Andre ter Stgen (28 de ani) şi conducerea clubului sunt aproape să bată palma pentru un nou contract pe care portarul german să-l semneze cu formaţia blaugrana.

Barcelona şi agentul lui Ter Stegen negociază de mai mult timp o eventuală prelungire de contract, care expiră în 2022. Totuşi, până în prezent nu s-a ajuns la nicio înţelegere, iar din cauza pandemiei de COVID-19 discuţiile au fost stopate. Acum, Sport scrie că părţile se vor pune din nou la masa negocierilor şi, potrivit sursei citate, Barcelona ar fi găsit soluţia perfectă pentru a-l convinge pe goalkeeperul neamţ să semneze un nou contract.

Ter Stegen vrea o mărire substanţială a salariului, dată fiind importanţa pe care o are în cadrul echipei, dar Barcelona are o problemă. Situaţia economică delicată a clubului de pe Camp Nou nu le permite şefilor să-i ofere neamţului ceea ce-şi doreşte. Totuşi, se pare că părţile au ajuns la un acord. Marc-Andre ter Stegen va avea salariul mărit treptat, de la an la an, dar nu va ajunge să câştige exact cât îşi dorea înainte de pandemie.

Marc-Andre ter Stegen este de acord, susţine Sport, cu propunerea primită, şi se pregăteşte să semneze cu FC Barcelona până în 2024. Portarul neamţ a fost transferat de FC Barcelona în 2014, de la Borussia Moenchengladbach, iar de atunci a strâns 236 de meciuri, dintre care 100 fără gol primit.

Vineri, Barcelona a mai rezolvat o problemă majoră la club. Leo Messi îşi dorea să plece, dar se pare că între timp s-a răzgândit şi va continua pe Camp Nou pentru cel puţin încă un an, atât cât mai are contract.

Afla mai multe despre: ter stegenbarcelonacontract 

viewscnt
Articole similare