Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Incă un nume de antrenor pe lista Barcelonei. Presa catalană anunţă interesul Barcei pentru Roberto Martinez

Incă un nume de antrenor pe lista Barcelonei. Presa catalană anunţă interesul Barcei pentru Roberto Martinez

FC Barcelona

Comentarii

În vârstă de 46 de ani, Roberto Martinez îşi poate îndeplini cea mai mare dorinţă de când s-a apucat de antrenorat.

Selecţionerul Belgiei este cel mai nou nume intrat pe lista conducerii Barcelonei. În timp ce Xavi şi-a prelungit contractul cu Al Sadd, Barca caută în continuare soluţii pentru înlocuirea lui Quique Setien.

Numele lui Xavi nu este complet exclus, în condiţiile în care multă lume susţine că este vorba doar despre o mutare de marketing a saudiţilor. În schimb, în spatele său se află o lista lungă de posibili succesori ai lui Setien, în frunte cu Erik ten Hag de la Ajax, Marcelo Gallardo de la River Plate şi Ronaldo Koeman (Olanda).

În schimb, presa catalană scrie mai nou şi despre varianta Roberto Martinez, tehnician care ocupă funcţia de selecţioner al Belgiei.

Catalan la origini, Martinez nu şi-a ascuns dorinţa de a antrena FC Barcelona, formaţie pe care o admira încă din copilărie. Martinez este selecţionerul Belgiei din 2016, iar în patru ani a pierdut doar trei meciuri. A condus naţionala spre locul trei la ultimul Mondial din Rusia şi a mai antrenat în cariera sa echipele Swansea, Wigan şi Everton. Este un tehnician care iubeşte filosofia de joc a catalanilor şi despre care vestiarul blaugrana are o părere bună, ceea ce ar putea cântări decisiv înainte de posibila sa numire sa pe banca tehnică a catalanilor.

Afla mai multe despre: roberto martinez 

viewscnt
Articole similare