Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Încă un nume dispare de pe listă! Halep întârzie anunţul cu privire la noul său antrenor

Încă un nume dispare de pe listă! Halep întârzie anunţul cu privire la noul său antrenor

Tenis

Comentarii

Rennae Stubbs a negat că o va pregăti pe Simona din sezonul următor, deşi multe voci dădeau ca sigură colaborarea dintre cele două.

Simona Halep a rămas fără antrenor acum o săptămână iar zvonurile privind o nouă colaborare au tot curs în această periaodă. După ce Andrei Pavel a negat o întoarcere în stafful numărului 1 mondial a venit rândul lui Rennae Stubbs să dezmintă varianta conform căreia va fi succesoarea lui Darren Cahill. Antrenoarea australiană a confirmat că va fi şi în 2019 antrenoarea Karolinei Pliskova. Relaţia bună dintre Cahill şi Stubbs a fost motivul pentru care lumea şi-a imaginat o posibilă relaţie de colaborare între Simona şi antrenoarea de la Antipozi.

Fosta jucătoare de dublu a început pregătirea alături de cehoaică în această toamnă şi a ales să nu mai facă încă o schimbare într-un timp atât de scurt: "Nu voi fi antrenoarea Simonei Halep în sezonul următor", a spus Stubbs pentru ziare.com.

Totuşi, Stubbs a apucat să o cunoască pe Simona iar cea mai bună jucătoare a lumii a impresionat-o. "Este pur şi simplu fabuloasă. Dar nu este doar o jucătoare extraordinară, ci şi o persoană pe măsură! M-a luat cu ea în avion într-un zbor de la Montreal la Cincinnati şi este o persoană atât de dulce, atât de umilă" a spus australianca despre Halep pentru ziare.com.

 

Afla mai multe despre: halepstubbscahillpliskova 

viewscnt
Articole similare