Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Încă un nume greu din fotbalul românesc anunţă că vrea să antreneze U Craiova: "Eu mă simt pregătit să preiau echipa"

Încă un nume greu din fotbalul românesc anunţă că vrea să antreneze U Craiova: "Eu mă simt pregătit să preiau echipa"
Comentarii

Fostul internaţional Gheorghe Craioveanu a fost luat prin surprindere de vestea demisiei lui Corneliu Papură din funcţia de antrenor al Universităţii Craiova.

Pus la curent cu situaţia din Bănie, Craioveanu a recunoscut că şi-ar dori să preia echipa.

“Nu ştiam că domnul Rotaru a anunţat că Papură şi-a dat demisia şi chiar mă surprinde acest lucru. Eu l-am respectat pe Cornel şi nu pot să comentez de ce a plecat sau de ce a fost demis, pentru că nu am niciun amănunt.

Domnul Rotaru a spus că voi intra în procesul de obţinere a licenţei PRO? Nu este adevărat! Vă anunţ că eu am licenţa PRO de trei ani. Am făcut şcoala acolo unde au făcut-o Guardiola, Luis Enrique, Scaloni, selecţionerul Argentinei. Aţi auzit de ei? Glumesc!

Am fost coleg de generaţie la şcoală cu Redondo, Valeron, cam «puşcărie» de fotbalişti şi ăştia, nu? Glumesc din nou. Voiam doar să vă informez de licenţa mea PRO.

Eu mă simt pregătit să preiau Craiova, dar voi credeţi că eu mă bag în seamă aiurea? Dacă nu sunt dorit, nu îmi place să mă bag în seamă. Aştept să văd şi eu dacă o să mi se propună ceva! Aştept de când am luat licenţa PRO să devin antrenorul echipei mele de suflet“, a spus Gică Craioveanu pentru ProSport.

Corneliu Papură a demisionat de la U Craiova

Corneliu Papură a demisionat din funcţia de antrenor al Universităţii Craiova. Papură, 46 de ani, a condus Craiova ca antrenor principal de două ori, prima dată după demiterea antrenorului italian Devis Mangia, din aprilie 2019 şi până la finalul sezonului trecut, şi a doua oară, după plecarea lui Victor Piţurcă, în luna ianuarie. El a mai fost antrenorul echipei a doua a U Craiova şi secundul lui Victor Piţurcă.

Afla mai multe despre: craioveanu 

viewscnt
Articole similare