Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Încă un nume important din fotbalul mondial şi-a anunţat retragerea din naţională

Încă un nume important din fotbalul mondial şi-a anunţat retragerea din naţională

Cupa Mondială

Comentarii

După ce Arjen Robben şi-a încheiat conturile în această săptămână cu naţionala Olandei, Javier Mascherano, jucătorul echipei FC Barcelona, şi-a anunţat şi el retragerea din reprezentativa Argentinei după Cupa Mondială de fotbal din 2018, informează AFP.

Mascherano, în vârstă de 33 ani, a disputat 139 de meciuri în tricoul naţionalei Argentinei şi a pierdut cinci finale: patru de Copa America (2004, 2007, 2015, 2016) şi una de Cupă Mondială, în 2014.

Singurele două titluri pe care Javier Mascherano le-a câştigat cu Argentina sunt cele de campion olimpic, în 2004 şi în 2008.

"Aventura mea la naţionala Argentinei se încheie în Rusia, nu voi merge mai departe. Sampaoli (antrenorul Argentinei - n.r. selecţionerul) va decide dacă trebuie să fiu selecţionat pentru Mondial sau nu", a declarat fundaşul într-un interviu acordat postului argentinian de televiziune TyC Sports.

Prestaţiile din ultima perioadă i-au adus multe critici lui Mascherano. Cu toate acestea, fundaşul a fost titular în partida din această săptămână, din Ecuador, când Argentina a obţinut calificarea la Campionatul Mondial din 2018. Mascherano va continua, totuşi, fotbalul la echipa de club, unde mai are contract până în iunie 2019.

Afla mai multe despre: mascheranoargentinasampaoliecuadorcupa mondialaliverpoolcopa america 

viewscnt
Articole similare