Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Încă un oraş important din România va avea un stadion nou. Lupescu: ”Va fi un parteneriat public-privat!” Unde va fi construit

Încă un oraş important din România va avea un stadion nou. Lupescu: ”Va fi un parteneriat public-privat!” Unde va fi construit

Fotbal intern

Comentarii

Ionuţ Lupescu spune că reprezentanţii fotbalului din Bacău i-au transmis că se va face un stadion nou, într-un parteneriat public-privat. Candidatul la şefia FRF speră că şi Piteştiul va beneficia de o arenă nouă.

Fostul mare internaţional român se află în turneu electoral, înainte de alegerile pentru preşedinţia FRF. Lupescu a ajuns luni în Piteşti, unde a stat de vorbă cu reprezentanţii fotbalului din Argeş. Fostul mijlocaş a vorbit despre modul în care vrea să rezolve problemele din fotbalul românesc.

Lupescu speră că şi infrastructura se va dezvolta şi spune că Piteştiul are nevoie de un nou stadion. Până atunci, a dezvăluit că în Bacău se pregăteşte construcţia unei noi arene.

”Uite, am fost la Bacău şi am înţeles că se va face noul stadion dintr-un parteneriat public-privat. S-au făcut câteva stadioane în ţară, poate şi FC Argeş va reveni şi se va găsi şi o finanţare pentru stadion, pentru că e păcat”, a declarat Ionuţ Lupescu.

Altă dată un pol al fotbalului românesc, Bacăul nu are acum echipă în primele două ligi. În acest moment, cea mai în formă echipă este Aerostar Bacău, care se află pe primul loc în Liga a 3-a, în seria din care face parte.

Afla mai multe despre: ionut lupescustadion bacaufrfpitesti 

viewscnt
Articole similare