Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Încă un pas pentru debarcarea lui Sarri! Chelsea, eliminată din Cupa Angliei de Manchester United

Încă un pas pentru debarcarea lui Sarri! Chelsea, eliminată din Cupa Angliei de Manchester United

Chelsea

Comentarii

Chelsea a pierdut cu 0-2 confruntarea jucată chiar pe Stamford Bridge. A fost ultimul meci al optimilor competiţiei.

Jocul a fost rezolvat încă din prima repriză când Ander Herrera şi Paul Pogba au înscris pentru diavoli. Echipa lui Solskjaer şi-a apărat fără probleme avantajul în partea secundă şi a adâncit criza albaştrilor care au ajuns la trei înfrângeri în ultimele cinci meciuri oficiale. Iar postul lui Sarri este în mare pericol după ce managerul italian a tot fost contestat în ultima vreme. În această săptămână, londonezii mai au două meciuri de jucat.

Joi vor disputa returul cu Malmo din 16-imile Europa League, iar duminică o vor întâlni pe Manchester City în finala Cupei Ligii. Eventuala plecare a lui Sarri ar lăsa deschis locul pentru sosirea lui Zidane. Jurnaliştii britanici au dezvăuit care ar fi condiţiile pentru ca francezul să accepte postul de antrenor a lui Chelsea. Iar cei de la The Sun au mers şi mai departe şi şi-au imaginat o echipă cu care Chelsea să atace titlul din sezonul viitor.

4 achiziţii ar fi prioritare pentru Zidane. Koulibaly, Alex Telles, Isco şi Icardi ar putea să apară într-un 11 ideal a lui Chelsea care ar arăta astfel: Kepa - Azpilicueta, Rudiger, Koulibaly, Alex Telles - Kante, Jorginho, Isco - Pulisic, Icardi, Hazard. 

 

Afla mai multe despre: cupa anglieichelseasarrizidanemanchester united 

viewscnt
Articole similare