Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Încă un posibil transfer pe ruta Craiova - Dinamo. Preşedintele clubului din Bănie vrea încă un jucător important de la echipa din Ştefan cel Mare

Încă un posibil transfer pe ruta Craiova - Dinamo. Preşedintele clubului din Bănie vrea încă un jucător important de la echipa din Ştefan cel Mare
Comentarii

Dan Nistor nu este singurul jucător care poate ajunge la Craiova de la Dinamo, preşedintele clubului din Bănie mai vrea şi alţi fotbalişti de la clubul din Ştefan cel Mare.

Craiova mai vrea jucători de la Dinamo

Preşedintele celor de la U Craiova, Marcel Popescu, a vorbit despre transferul de la Dinamo, al lui Dan Nistor şi a avut un mesaj care îi priveşte în mod direct pe şefii echipei din Ştefan cel Mare.

Oficialul clubului din Bănie a menţionat că Nistor nu va fi ultimul căpitan al lui Dinamo transferat la Craova şi a lăsat să se înţeleagă că echipa lui Mihai Rotaru poate profita de situaţia de la clubul din Ştefan cel Mare şi să mai transfere şi alţi jucători.

"Dan Nistor e primul căpitan al lui Dinamo luat de Craiova, dar nu ultimul. Lumea a fost obişnuită ca Dinamo şi FCSB să ia mulţi jucători după criteriul bunului plac. Raportul de forţe s-a schimbat acum! Se întâmplă ca jucători importanţi de la echipe precum Dinamo să dorească să vină la Craiova.

Craiova a devenit un club atractiv! Licenţa la export pe care o are azi Craiova nu cred că o mai are alt club din România. 

Cum am reacţionat când am aflat că vine Nistor? Ca o împlinire. Nistor a fost o realizare managerială şi o lovitură de imagine. Ce contează că a venit de la Dinamo? Ce înseamnă trădare istorică? Sunt doar o mână de jucători pe care îi putem acuza de trădare istorică, în rest e vorba de normalitate.", a spus Marcel Popescu pentru ProSport.

 

Afla mai multe despre: craiova dinamo dan nistor 

viewscnt
Articole similare