Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Încă un român în Premier League. Are 20 de ani şi poate deveni om de bază la Bournemouth: "Am vorbit deja cu antrenorul"

Încă un român în Premier League. Are 20 de ani şi poate deveni om de bază la Bournemouth: "Am vorbit deja cu antrenorul"
Comentarii

Alex Dobre este jucătorul care poate deveni cel mai tânăr debutant român din Premier League. Are doar 20 de ani, este mijlocaş de bandă şi tocmai ce a fost anunţat că va face parte din lotul primei echipe a lui Bournemouth pentru noul sezon.

Recordul lui Vlad Chiricheş, care a debutat în Premier League la 23 de ani, 11 luni şi 6 zile, poate fi doborât chiar în această vară. Alex Dobre a evoluat deja în amicale pentru Bournemouth şi a fost anunţat de managerul Eddie Howe.

"Un sentiment foarte frumos, am muncit foarte mult ca să fiu în prima echipă. Mă pregătesc foarte bine, tocmai de aceea am şi jucat în cele două meciuri amicale de până acum. Am câştigat încredere, antrenorul e foarte mulţumit de mine. Am fost trimis de trei ori în împrumut, consideră că sunt ok şi nu mai e nevoie să mă trimită acum. Cu siguranţă, o să rămân la prima echipă! Nu o să plec împrumut, deja am vorbit, mă ţine în prima echipă şi am cele mai mari şanse să debutez.

Aştept de foarte mult timp să joc în Premier League, e visul meu, îmi doresc foarte mult. Sunt la un pas să joc şi să îmi îndeplinesc acest vis. Antrenamentele sunt foarte grele, este o intensitate foarte mare, dar e plăcut. Mă înţeleg foarte bine şi cu colegii, şi cu antrenorul. E un cadru foarte bun. Fraser, al doilea cel mai bun pasator din Premier League, în sezonul trecut, este celălalt jucător de pe postul meu. În rest, nu prea mai sunt extreme. Nici stânga, nici dreapta, iar ăsta cred că e un semn bun, înseamnă că se bazează pe mine.

Antrenorul a fost foarte mulţumit de evoluţiile mele în meciurile cu Wimbledon şi cu Girona. Doar anumite lucruri mai sunt de corectat, cum ar fi coborârea pe faza defensivă în sprint şi chestii de poziţionare în teren" , a declarat Alex Dobre pentru prosport.ro.

Afla mai multe despre: dobrebournemouthpremier league 

viewscnt
Articole similare