Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Încă un român în Serie A! Fotbalistul comparat cu Arturo Vidal poate ajunge la fosta echipă a lui Adrian Mutu

Încă un român în Serie A! Fotbalistul comparat cu Arturo Vidal poate ajunge la fosta echipă a lui Adrian Mutugalerie foto

Fotbal

Comentarii

Internaţionalul român de tineret, Marius Marin, poate schimba echipa în aceste zile. Presa din Italia anunţă că jucătorul poate "promova" din Serie B, în Serie A, acolo unde este dorit de o formaţie de tradiţie.

Presa din Italia, mai exact din Pisa, anunţă că mijlocaşul român Marius Marin (22 de ani) se poate transfera în perioada imediat următoare în Serie A, acolo unde este dorit de mai multă vreme de Hellas Verona.

Încă de mai bine de un an, Marius Marin este următorit cu atenţie de scouterii celor de la Hellas Verona, iar presa din Italia anunţă că în perioada următoare de transferuri, care debutează marţi în Italia, Verona ar putea înainta oferta potrivită pentru club şi pentru jucător.

Nu este singura formaţie din Italia care îl monitorizează. În afară de Verona, Marius Marin mai este urmărit de Cagliari, Torino şi Sampdoria. Cu toate acestea, Verona este formaţia care pare cea mai interesată de semnătura jucătorului român.

Fotbalistul român a fost comparat în presa din Italia cu Arturo Vidal, fostul jucător al celor de la Leverkusen şi Barcelona, actualmente la Internazionale Milano.

"Marius Marin este mijlocaşul clasic, acel fotbalist capabil să joace orice rol la mijlocul terenului. O comparaţie clasică îl poate asemăna cu Arturo Vidal, fotbalistul care actualmente joacă pentru Barcelona. Marin are 22 de ani şi ar urma să coste 1.5 - 2 milioane de euro, o cifră accesibilă pentru un club pentru Cagliari sau Verona, mai ales că vorbim despre un fotbalist de mare viitor”, aşa îl descriu italienii de la "Calciomercato" pe internaţionalul de tineret din România.

De-a lungul timpului, la Verona au mai evoluat românii Deian Boldor, Adrian Mutu, Florin Răducioiu şi Adrian Mihalcea.

Încă un român în Serie A! Fotbalistul comparat cu Arturo Vidal poate ajunge la fosta echipă a lui Adrian Mutu

Crescut la Poli Timişoara, Marius Marin a ajuns în Italia în 2016, achiziţionat de Sassuolo. După un prim sezon la Primavera, a fost trimis împrumut la Catanzaro, apoi la Pisa, unde a şi rămas definitiv.  A bifat 80 de meciuri, un gol şi şapte pase decisive pentru Pisa, iar pentru naţionala de tineret a României are şase meciuri. Dacă va fi sănătos, va face parte din lotul lui Adrian Mutu pentru Campionatul European de Tineret din acest an, acolo unde Marius Marin ar trebui să fie om de bază.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare