Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Încă un român în Serie A! Vlad Dragomir este dorit de o echipă de tradiţie din Italia

Încă un român în Serie A! Vlad Dragomir este dorit de o echipă de tradiţie din Italia

Serie A

Comentarii

Vlad Dragomir (21 de ani) poate prinde cel mai important transfer de până acum. Internaţionalul de tineret este pe lista de achiziţii a celor de la Sampdoria, relatează presa din Italia.

Perugia, echipa la care Dragomir evoluează de când a plecat de la Arsenal, a retrogradat în Serie C, iar agentul fotbalistului îi caută lui Dragomir o nouă echipă. Printre variantele mijlocaşului se află şi Sampdoria, echipă interesată de internaţionalul de tineret. 

Un produs al academiei celor de la Poli Timişoara, Dragomir a debutat în Liga 2 la doar 15 ani. În 2015 a fost cumpărat de Arsenal şi timp de trei ani a jucat pentru echipa de rezerve a "tunarilor", fiind convocat chiar şi la prima echipă pentru un meci de UEFA Europa League. În cele din urmă, a plecat de la Arsenal şi a semnat în 2018 cu Perugia. 

Cotat la 1,3 milioane de euro, Dragomir a mai fost dorit în trecut şi de alte echipe din Serie A, dar şi de Galatasaray. În sezonul trecut, mijlocaşul ofensiv a jucat 27 de meciuri pentru Perugia, contribuind cu cinci assist-uri. 

Afla mai multe despre: vlad dragomirsampdoria 

viewscnt
Articole similare