Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Încă un român în Serie B. Este considerat unul dintre cei mai talentaţi tineri fotbalişti din Peninsulă

Încă un român în Serie B. Este considerat unul dintre cei mai talentaţi tineri fotbalişti din Peninsulă

Fotbal

Comentarii

Gazetta dello Sport a anunţat că Stefano Trinchera, directorul sportiv al celor de la Cosenza, formaţie din Serie B, a pornit negocierile cu FC Torino pentru achiziţionarea mijlocaşului român Mihael Onişa (19 ani).

Mihael Onişa s-a născut la Timişoara, iar din 2017 evoluează în Italia. După ce a jucat pentru juniorii celor de la Virtus Entella, Onişa a făcut pasul către echipa de juniori a formaţiei din Serie A, FC Torino, acolo unde a ajuns căpitan. În acest sezon de Primavera, Onisa a evoluat în 10 din cele 13 meciuri jucate de echipa sa.

Mijlocaşul central combină calitatea cu calitatea: este definit ca un adevărat pitbull, capabil să manevreze mingea cu ambele picioare. Acesta a bifat deja prezenţe pentru naţionalele de junioru U16 şi U17 ale României.

De asemenea, Mihael Onisa ar urma să ajungă la Cosenza alături de un alt coleg de-al său, Christopher Kone, care se reface după o accidentare gravă.

În Serie B, Cosenza se află pe locul 18 (din 20), după 19 etape disputate. Cel mai cunoscut jucător de la Cosenza este Emmanuel Riviere (29 de ani), fost jucător la Toulouse, Monaco, Newcastle sau Osasuna.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare