Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Încă un român la Galatasaray, după Moruţan şi Cicâldău. Pe cine vrea "Împăratul" Fatih Terim

Încă un român la Galatasaray, după Moruţan şi Cicâldău. Pe cine vrea "Împăratul" Fatih Terim

Stranieri

Comentarii

Galatasaray mai vrea un fotbalist român după ce i-a luat pe Olimpiu Moruţan de la FCSB şi pe Alexandru Cicâldău de la U Craiova. Fatih Terim îl doreşte pe Andrei Ivan (24 de ani), un alt fotbalist al oltenilor. Ivan se află într-o formă bună după venirea lui Laurenţiu Reghecampf în Bănie.

Încă un român la Galatasaray, după Moruţan şi Cicâldău. Andrei Ivan, dorit de Fatih Terim

Impactul pe care l-au avut Moruţan şi Cicâldău la Galatasaray l-a mulţumit pe Fatih Terim, care mai vrea un fotbalist român în lot. Potrivit celor de la A Spor, "Împăratul" îl vrea pe Andrei Ivan de la U Craiova, după ce tot de la echipa olteană l-a luat şi pe Cicâldău.

Potrivit sursei citate, Terim vrea să-l înlocuiască pe Ryan Babel, cel căruia i se termină contractul, cu Andrei Ivan. Se pare că Galatasaray are în plan să facă o ofertă în vara anului viitor, dar că nu ar fi exclus ca turcii să încerce să-l transfere încă din perioada de mercato din iarnă.

Andrei Ivan n-ar fi la prima experienţă în străinătate, după ce în 2017 a ajuns la Krasnodar, în Rusia, în schimbul a trei milioane de euro. N-a rezistat în Rusia şi a fost răscumpărat de olteni, pentru care joacă din nou din vara lui 2019. Între 2017 şi 2019, Ivan a petrecut o perioadă şi în Austria, la Rapid Viena.

  • 1 - un milion de euro este cota de piaţă a lui Andrei Ivan în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com
  • 2 - două trofee are Ivan în palmares cu U Craiova, Cupa şi Supercupa României

Afla mai multe despre: andrei ivantransfergalatasarayoferta 

viewscnt
Articole similare