Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Încă un şoc la Australian Open! Karolina Pliskova, a doua favorită, eliminată de Anastasia Pavliucenkova în turul al treilea

Încă un şoc la Australian Open! Karolina Pliskova, a doua favorită, eliminată de Anastasia Pavliucenkova în turul al treilea

Tenis

Comentarii

Jucătoarea cehă Karolina Pliskova, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 2, a părăsit, sâmbătă dimineaţă, Australian Open 2020.

Cehoaica a fost învinsă, în primul meci de pe arena Rod Laver, de rusoaica Anastasia Pavliucenkova, locul 30 WTA şi cap de serie numărul 30, scor 7-6 (4), 7-6 (3).

La capătul unui meci care a durat două ore şi 25 de minute, rusoaica a obţinut prima victorie a carierei în faţa Karolinei Pliskova, în faţa căreia pierduse de şase ori în meciurile precedente.

Karolina Pliskova este cea de-a patra jucătoare din top 10 eliminată în turul al treilea la Australian Open 2020, după Serena Williams, Madison Keys şi Naomi Osaka, deţinătoarea trofeului.

Naomi Osaka, deţinătoarea trofeului, a fost eliminată de Coco Gauff (15 ani) în turul trei al Australian Open

Jucătoarea japoneză Naomi Osaka, deţinătoarea trofeului şi favorită 3, a fost eliminată, vineri, în turul trei al probei de simplu feminin de la Australian Open, de americanca în vârstă de 15 ani Coco Gauff.

Gauff s-a impus cu scorul de 6-3, 6-4, într-o oră şi şapte minute.

Sportiva americană şi-a luat revanşa la Melbourne, după ce la US Open, în septembrie, ea a fost învinsă în două seturi de Osaka, scor 6-3, 6-0.

Afla mai multe despre: ausopen 

viewscnt
Articole similare