Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Încă un stadion modern în Liga 1: ”Până sâmbătă sperăm să fie montate nocturna şi gazonul”. Când se va juca aici primul meci oficial

Încă un stadion modern în Liga 1: ”Până sâmbătă sperăm să fie montate nocturna şi gazonul”. Când se va juca aici primul meci oficial

Superliga

Comentarii

Stadionul lui Hermannstadt este aproape gata şi Iuliu Mureşan susţine că primul meci care se va juca aici va fi cel cu CFR Cluj, programat pe 30 noiembrie.

Arena din Sibiu a intrat într-un proces de modernizare, pentru a îndeplini criteriile pentru Liga 1. A fost înălţată o nouă tribună oficială şi în această perioadă urmează să fie montată nocturna. Iuliu Mureşan, preşedintele lui Hermannstadt, susţine că lucrările sunt aproape de final şi partida cu CFR Cluj, programată pe 30 noiembrie, va fi prima care se va disputa aici. Până acum, Hermannstadt a jucat la Târgu Mureş meciurile de pe teren propriu:

”Stâlpii de nocturnă vor fi înălţaţi mâine (n.r. miercuri), încă se mai lucrează. Mâine dimineaţă (n.r. miercuri dimineaţă) sosesc şi reflectoarele din Italia, terenul e pregătit pentru a se pune gazonul pe el. Şi probabil că miercuri, joi vor veni şi rulourile de gazon. Sperăm ca până vineri, sâmbătă să fie terenul cu gazon şi nocturna, sâmbătă sau duminică să i se facă probe. Noi, pentru că nu am fost siguri de acest calendar, deşi am vrut să jucăm cu Viitorul primul meci acasă, nu am mai cerut să vină la omologare. Azi trebuia, dar nu aveam ce arăta. Şi atunci vom juca sigur cu CFR următorul meci de acasă pe teren propriu”, a declarat Iuliu Mureşan.

Afla mai multe despre: hermannstadt 

viewscnt
Articole similare