Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Încă un stadion modern în România! "Este o lucrare de anvergură". Când va fi gata noua arenă

Încă un stadion modern în România! "Este o lucrare de anvergură". Când va fi gata noua arenă

Fotbal intern

Comentarii

Un nou stadion de ultimă generaţie este pe cale să fie inaugurat în România. Este vorba despre arena din Arad, care ar urma să dea în folosinţă în toamna anului viitor, anunţă presa locală.

Dacă iniţial a anunţat că stadionul va fi gata în această toamnă, reprezentantul firmei de construcţie a arenei s-a răzgândit şi susţine că lucrările se vor finaliza abia în primăvară. Apoi, urmează amenajarea gazonului, o operaţiune care va necesita timp, astfel că inaugurarea stadionului ar urma să se facă în toamna anului viitor.

"Pe 21 noiembrie vom încheia o parte importantă din această lucrare de anvergură. Este vorba despre structura de beton, structura metalică a acoperişului, învelitoarea de tablă a acoperişului şi compartimentele pentru grupurile sanitare situate la peluze şi tribuna II. Lucrările efective care ne revin nouă, în baza contractului avut cu Primăria Arad, se vor finaliza în primăvara anului viitor", a declarat reprezentantul firmei Tehnodomus, Gheorghe Maxinan, potrivit aradon.ro.

România mai are patru stadioane moderne: Arena Naţională, Cluj Arena, "Ion Oblemenco" din Craiova şi "Ilie Oană" din Ploieşti. Pe lângă aceste arene, mai există şi stadionul din Târgu Jiu, dar acesta mai are nevoie de anumite lucrări suplimentare şi nu a fost dat deocamdată în folosinţă.

12.584 de locuri ar urma să aibă stadionul din Arad

7.000.000 € va costa noua arenă din Arad

Afla mai multe despre: utastadionarena 

viewscnt
Articole similare