Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Încă un stadion nou în Liga 1. EXCLUSIV | Când va fi inaugurat şi ce echipă va beneficia de el: ”O să avem o arenă deosebită”

Încă un stadion nou în Liga 1. EXCLUSIV | Când va fi inaugurat şi ce echipă va beneficia de el: ”O să avem o arenă deosebită”galerie foto

Superliga

Comentarii

Încă un stadion nou va fi inaugurat în România. Cornel Şfaiţer, managerul lui Sepsi, spune că noua arenă din Sfântu Gheorghe va fi gata în 2021 şi va putea fi folosit în sezonul viitor.

Pe harta fotbalului românesc apare încă un stadion nou. Cu finanţare de la guvernul maghiar, Sepsi şi-a construit o arenă cochetă, care va avea 8.400 de locuri şi care va putea găzdui şi meciuri internaţionale. Lucrările ar fi trebuit să fie finalizate, însă au fost întârziate de pandemia de coronavirus.

Sepsi va avea un stadion nou. Când va fi inaugurat

Cornel Şfaiţer, manager la Sepsi, spune că noul stadion va fi inaugurat în 2021 şi echipa va debuta acolo începând cu sezonul următor. Lucrările sunt foarte avansate, dar se lucrează destul de greu din cauza pandemiei de coronavirus. Până atunci, Cornel Şfaiţer speră că Sepsi va putea să-şi construiască o echipă care să se bată pentru primele locuri din campionat:

”O să avem o arenă deosebită, dar vom debuta din sezonul viitor. Acum dorim să creem o echipă cu care să ne putem bate sus, pentru play-off , este unul din obiective. Ne va fi greu, suntem cu toţii cu emoţii, indiferent că ne cheamă Craiova, Sepsi, Poli Iaşi. Vedem ce probleme au fost atât sezonul trecut, cât şi acum cu acest Covid.

(Dacă este o palmă că maghiarii au investit într-un stadion la Sfântu Gheorghe) Important că se fac nişte paşi. E important, sunt investiţii atrase prin proiecte de la guvernul maghiar şi e important că această arenă se construieşte în România şi vom avea parte cu toţii de această arenă, chiar şi pentru echipa naţională de tineret. Pentru comunitatea din România, noi vom beneficia cu toţii de această arenă modernă”
, a spus Cornel Şfaiţer pentru Telekom Sport.

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO!

Cât a costat noul stadion al lui Sepsi

Noua arenă pe care va juca Sepsi va avea o capacitate de aproximativ 8.400 de locuri, este de catogoria a 4-a şi poate găzdui inclusiv meciuri internaţionale. Investiţia totală pentru tot complexul sportiv construit în Sfântu Gheorghe este de peste 20 de milioane de euro şi toţi banii au venit de la Guvernul Ungariei.

Detalii despre noul stadion din Sfântu Gheorghe:

-Investiţie totală: 20-25 milioane de euri
-Capacitate: 8.400 de locuri
-10 cabine pentru comentatori
-22 de locuri de parcare pentru autocare
-transmisia TV s-ar putea face chiar şi cu 18 camere

 Galerie foto

Afla mai multe despre: sepsi 

viewscnt
Articole similare