Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Încă un transfer cu gândul la promovare! Rapid l-a transferat pe Facundo Mallo

Încă un transfer cu gândul la promovare! Rapid l-a transferat pe Facundo Mallo

Rapid

Comentarii

Rapid îşi întăreşte defensiva prin transferul unui fundaş uruguayan ce a evoluat pentru naţionala U20 a ţării sale.

Facundo Mallo (24 de ani) este un fundaş central, născut la Montevideo, unde şi-a început şi activitatea în fotbalul mare, în 2014, la Liverpool Montevideo, formaţie cu care a câştigat liga secundă uruguayană, fiind remarcat de către antrenorul naţionalei U20.

După trei ani petrecuţi la formaţia din Montevideo, Mallo s-a transferat la Torque, unde a fost coleg cu argentinianul Matias Roskopf, noul atacant al Rapidului, reuşind să înscrie două goluri, în 26 de meciuri jucate în prima ligă uruguayană, în 2018.

În primăvară, Facundo Mallo Blanco a semnat cu Dinamo Bucureşti, pentru care a evoluat în trei meciuri, toate câştigate de „câini”, fără gol primit.

Venit prin intermediul lui Florin Manea, Mallo va juca în tricoul alb-vişiniu pentru următoarele două sezoane, alăturându-se unei linii de fundaşi centrali din care mai fac parte Alex Iacob, Bogdan Manole, Alex Catrici şi Adrian Neacşu.

„Sunt foarte fericit să ajung la Rapid, este un club mare, cunoscut în lume, care a avut performanţe în Europa, şi sunt sigur că putem să revenim în fruntea fotbalului românesc. Sunt aici pentru a pune umărul la obiectivul de a ajunge în Liga 1 şi să fac tot posibilul pentru a-i face fericiţi pe minunaţii suporteri ai Rapidului”, a spus Mallo pentru fcrapid.ro

Facundo Mallo este cel de-al şaselea jucător nou ce se alătură Rapidului în această vară, după George Tudoran, Matias Roskopf, Alex Dulca, Gabriel Dodoi şi Rareş Lazăr.

Afla mai multe despre: mallo 

viewscnt
Articole similare