Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Încă un transfer de la Manchester City la Barcelona, după Aguero şi Eric Garcia? Ce fotbalist vor catalanii

Încă un transfer de la Manchester City la Barcelona, după Aguero şi Eric Garcia? Ce fotbalist vor catalanii

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona mai poate lua un fotbalist de la Manchester City, după ce i-a transferat pe Sergio Aguero (33 de ani) şi Eric Garcia (20 de ani).

Încă un transfer de la Manchester City la Barcelona, după Aguero şi Eric Garcia? Laporte, dorit pe Camp Nou

Perioada de mercato care vine poate aduce încă un jucător al "Cetăţenilor" de la Manchester City în curtea Barcelonei. Aguero a fost deja prezentat oficial, urmează Eric Garcia, dar catalanii nu vor să se oprească aici. Au pus ochii pe Aymeric Laporte (27 de ani), fundaş central naturalizat spaniol, pe care-l cunosc foarte bine de când evolua în LaLiga, la Athletic Bilbao.

Potrivit Mundo Deportivo, care citează două surse din Anglia, Goal şi The Athletic, Manchester City e gata să-l lase pe Laporte să plece de la echipă, iar Barcelona e una dintre echipele interesate de transferul său. Cuplul Stones - Dias a acaparat poziţiile de fundaşi centrali din echipa lui Pep Guardiola, iar Laporta a rămas pe banca de rezerve, statut care nu-i convine.

Deşi mai are contract cu City până în 2025, "Cetăţenii" sunt gata să-i dea drumul lui Laporte. Situaţia financiară precară prin care trece Barcelona nu va face deloc uşoară trecerea lui Laporte pe Camp Nou, dar sursa citată scrie că şefii catalanilor vor face tot posibilul pentru a transfera încă un fundaş central.

După oficializarea transferului lui Aguero, urmează cel al lui Eric Garcia, iar Depay şi Wijnaldum sunt şi ei foarte aproape de a fi anunţaţi oficial ca jucători ai Barcelonei.

Afla mai multe despre: barcelonatransferayeric laportemanchester city 

viewscnt
Articole similare