Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Încă un transfer de top pentru Olăroiu? Un fost jucător de la Inter şi Boca aproape de Jiangsu Suning

Încă un transfer de top pentru Olăroiu? Un fost jucător de la Inter şi Boca aproape de Jiangsu Suning
Comentarii

Presa din Brazilia scrie că Jiangsu Suning discută transferul columbianului Fredy Guarin.

Guarin a mai jucat timp de trei sezoane în China pentru Shanghai Shenhua, perioadă în care a marcat 21 de goluri. In sezonul trecut el a evoluat pentru Vasco în Brazilia, iar acum ar putea ajunge gratis, sub comanda lui Olăroiu.

In vârstă de 33 de ani, Fredy Guarin a mai jucat in cariera sa pentru Boca Juniors, Inter Milano, FC Porto sau Saint Etienne. Are 57 de selectii în nationala ţării sale şi a cucerit Cupa Chinei în 2017 cu Shenhua.

În Portugalia a bifat trei titluri de campion cu FC Porto, dar a câştigat şi UEFA Europa League în sezonul 2010-2011.

Jiangsu Suning l-a transferat deja în această perioadă pe ghanezul Mubarak Wakaso de la Deportivo Alaves. În lotul echipei lui Olăroiu mai sunt alţi patru jucători străini: brazilienii Miranda şi Alex Teixeira, croatul Santini şi italianul Eder. Acesta din urmă ar viza o revenire în fotbalul italian, ceea ce ar elibera un loc dedicat stranierilor pentru Guarin. Jiangsu i-a mai adus în această perioadă pe Gao Tianyi şi Zhang Xiaobin, fotbalişti care revin după împrumuturile la Tianjin Tianhai şi Shenzhen.

Debutul campionatului din China, amânat

Federaţia Chineză de Fotbal a anunţat că meciurile de fotbal din toate eşaloanele au fost amânate din cauza coronavirusului care afectează ţara. În Ţara Marelui Zid au murit până acum 259 de oameni, dar numărul persoanelor contaminate se ridică la peste 11.000.  

Potrivit AFP, amânarea vizează şi prima ligă, care ar fi trebuit să înceapă la 22 februarie. În China activează Cosmin Olăroiu, care este antrenor al echipei Jiangsu Suning.

“Federaţia chineză va continua să menţină comunicarea cu autorităţile naţionale şi va face modificări rezonabile la organizarea şi programarea meciurilor acolo unde este necesar”, a precizat forul.

Coronavirusul a avut un impact major asupra sportului chinez în ultima perioadă, mai multe competiţii fiind anulate şi naţionala feminină de fotbal fiind nevoită să rămână în carantină la Brisbane, în Australia, unde se deplasare pentru un turneu de calificare la JO.

Afla mai multe despre: cosmin olăroiujiangsu suning,  

viewscnt
Articole similare