Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Încă un transfer făcut de Gică Hagi! Viitorul a adus un fost jucător de la Dinamo

Încă un transfer făcut de Gică Hagi! Viitorul a adus un fost jucător de la Dinamo galerie foto

Farul Constanța

Comentarii

FC Viitorul Constanţa a anunţat vineri seară transferul lui Damien Dussaut (24 de ani). Francezul a jucat în sezonul trecut la Dinamo şi a venit din postura de jucător liber de contract.

Damien Dussaut a efectuat în vineri dimineaţă vizita medicală şi a semnat un contract valabil până în vara anului 2022. Acesta are 1,82m, este fost internaţional francez U20, evoluează pe postul de fundaş dreapta, iar în cariera sa a mai jucat pentru Valenciennes (Franţa), Standard Liege (cu care a câştigat Cupa Belgiei în 2016), Saint Truiden (Belgia) şi Dinamo Bucureşti.

"FC Viitorul îi urează bun venit şi cât mai multe realizări în tricoul negru-albastru", se arată în comunicatul emis de clubul de la malul mării. 

DAMIEN DUSSAUT A SEMNAT CU VIITORUL 

Dussaut a fost adus de Mircea Rednic la Dinamo în iarnă şi a jucat 10 meciuri pentru "câinii roşii", în care a reuşit şi un assist. El a făcut parte din "curăţenia" de vară de la Dinamo, fiind dat afară la pachet cu alţi jucători aduşi de "Puriu" în timpul ultimului mandat al său în "Ştefan cel Mare". 

Fotbalistul este cotat la 400.000 de euro pe site-ul de specialitate transfermarkt.com. 

Mai ai câteva secunde libere? Vezi şi postările de pe Instagram Telekom Sport!

 

Afla mai multe despre: dussautviitorul 

viewscnt
Articole similare