Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Încă un transfer important făcut de FC Voluntari. Ilfovenii au luat un mijlocaş care a fost dorit şi de Dinamo. EXCLUSIV

Încă un transfer important făcut de FC Voluntari. Ilfovenii au luat un mijlocaş care a fost dorit şi de Dinamo. EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

FC Voluntari a făcut încă un transfer. Este vorba despre Pablo de Lucas, al cărui contract cu ilfovenii a expirat în această vară. De Lucas a încercat să-şi găsească o altă echipă în Spania, dar până la urmă s-a întors la FC Voluntari.

FC Voluntari este neînvinsă în cele două etape din noul sezon (victorie cu 2-1 cu Mediaş şi egal cu UTA), însă ilfovenii au planuri serioase. Cei de la FC Voluntari şi-ar dori să prindă un loc de play-off şi continuă să întărească echipa. 
Conducerea clubului a reuşit să-l convingă pe Pablo de Lucas să semneze pe încă un an, după ce mijlocaşul spaniol devenise liber de contract. Jucătorul în vârstă de 33 de ani a ajuns în iarnă la FC Voluntari, dar în această vară a încercat să-şi găsească un angajament în Spania.
Nu a reuşit şi a semnat un nou contract cu FC Voluntari. Noua înţelegere este valabilă un an. De Lucas a mai fost dorit şi de Dinamo, unde ar fi avut ocazia să lucreze din nou cu Cosmin Contra, pe care l-a avut antrenor şi la Petrolul, dar până la urmă a semnat cu FC Voluntari. În România, De Lucas a mai jucat pentru Petrolul şi Viitorul. 
Tot miercuri, FC Voluntari l-a transferat pe Marcos Lavin, un portar spaniol în vârstă de 24 de ani care a crescut la Real Madrid şi care a mai jucat pentru Cordoba şi Getafe B. 

Afla mai multe despre: pablo de lucas 

viewscnt
Articole similare