Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Încă un transfer important reuşit de FCSB. Gigi Becali: ”A venit astăzi”

Încă un transfer important reuşit de FCSB. Gigi Becali: ”A venit astăzi”

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a anunţat că astăzi va semna încă un jucător cu FCSB şi este de părere că, odată cu acest transfer, echipa sa va deveni invicibilă în Liga 1.

Gigi Becali continuă să întărească echipa. FCSB a reuşit încă un transfer important şi Gigi Becali spune că jucătorul va ajunge astăzi să semneze contractul şi apoi va merge în cantonamentul FCSB-ului.

Becali susţine că, odată cu acest transfer, a format o echipă foarte puternică, ce va fi greu de învins în Liga 1.

Un nou transfer important reuşit de FCSB. Gigi Becali: ”Nu o să ne mai învingă nimeni în România”

FCSB a reuşit câteva transferuri importante în această vară, printre care Andrei Cordea, Andrei Dumiter, Alex Creţu, Stipe Vucur sau Zdenek Ondrasek. Însă Gigi Becali nu s-a oprit aici.

Patronul FCSB a reuşit să-l convingă şi pe Paulo Vinicius, unul dintre cei mai valoroşi fundaşi străini care au evoluat în ultimii ani în Liga 1. În vârstă de 36 de ani, Vinicius şi-a terminat contractul cu CFR Cluj şi n-a primit nicio propunere de prelungire.

Gigi Becali a profitat de moment, mai ales că l-a dorit şi în iarnă, însă CFR a cerut atunci o sumă de transfer. Acum, omul de afaceri în vârstă de 63 de ani susţine că Vinicius va ajunge astăzi în cantonamentul FCSB-ului:

”Astăzi a venit, vine la echipă. Mi-a plăcut şi de Vucur. De Creţu chiar îmi place foarte mult ca fundaş central. Vinicius a venit astăzi.

Atunci eu cred că nu poate să ne mai învingă nimeni în România. Când Coman va reveni 100% va fi de talia jucătorilor mari din Europa”, a declarat Gigi Becali de la Pro X.

În vârstă de 36 de ani, Paulo Vinicius a evoluat în perioada 2017-2021 la CFR Cluj şi s-a impus drept unul dintre cei mai buni fundaşi centrali din Liga 1. Cu echipa din Gruia a câştigat 4 trofee în tot acest timp, 4 titluri de campion şi două Supercupe.

Afla mai multe despre: gigi becali 

viewscnt
Articole similare