Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Încă un transfer la Dinamo! Rednic a insistat pentru el, iar în această dimineaţă a făcut primul antrenament

Încă un transfer la Dinamo! Rednic a insistat pentru el, iar în această dimineaţă a făcut primul antrenament
Comentarii

Mircea Rednic începe să-şi contureze lotul la Dinamo. După ce l-a transferat pe Naser Aliji (24 de ani) fost jucător la FC Basel, gruparea din Şoseaua Ştefan cel Mare se pare că a ajuns la un acord cu încă doi fotbalişti: Rachid Ait-Atmane şi Simon Terwase Zenke.

Ultimul dintre ei, participă în această dimineaţă la antrenamentul echipei lui Mircea Rednic. Simon Zenke este mijlocaş dreapta, însă, poate evolua oricând şi pe postul de atacant.

Nigerianul de 29 de ani a fost legitimat ultima dată la Tubize, în liga a doua belgiană, iar, de-a lungul carierei, a mai evoluat pentru Strasbourg, Samsunspor, Nancy, Istanbul BB şi Karabukspor

  • 400.000 de euro valorează Simon Zenke conform site-ului de specialitate transfermarkt.com

În sezonul 2011-2012, Zenke a lucrat la Samsunspor cu actualul selecţioner al Elveţiei, Vladimir Petkovic, cel care în anul următor avea să ajungă pe banca lui Lazio. La Samsun, Zenke a bifat cea mai bună perioadă a carierei sale, marcând de 17 ori şi pasând de 10 ori decisiv în 56 de meciuri jucate.

Ultima dată nigerianul a jucat la Tubize, în liga a 2-a belgiană. Zenke a dat 14 pase de gol în 50 de meciuri pentru formaţia belgiană.

Afla mai multe despre: simon zenkedinamo bucureştitransferuri 

viewscnt
Articole similare