Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Încă un transfer la FC Voluntari. Un puşti crescut de Dinamo a semnat pe patru sezoane

Încă un transfer la FC Voluntari.  Un puşti crescut de Dinamo a semnat pe patru sezoane

FC Voluntari

Comentarii

FC Voluntari nu are deloc un debut de sezon pe măsura aşteptărilor. Formaţia preluată din mers de Dinu Todoran ocupă ultimul loc în clasamentul Ligii 1, fără victorie în şase meciuri. În ultima etapă din campionat FC Voluntari a fost spulberată de U Craiova, 1-5 pe stadionul Anghel Iordănescu.

În căutare de soluţii pentru redresarea echipei, oficialii ilfoveni au reuşit să perfecteze miercuri transferul lui Ion Gheorghe, un mijlocaş extrem de talentat crescut de Dinamo.

Fotbalistul a debutat la prima echipă a lui Dinamo în partida derby cu FCSB când l-a înlocuit pe Steliano Filip în minutul 65.

Gheorghe a atras atentia mai multor antrenori de la Dinamo, printre care Ioan Andone, Vasile Miriuţă, dar şi Cosmin Contra, actualul  selecţioner al României şi fost antrenor în Ştefan cel Mare.

Transferul lui Ion Gheorghe de la Dinamo la FC Voluntari a fost intermediat de Perju Marian, un apropiat al clubului din Ştefan cel Mare şi al lui Ioan Andone. Mijlocaşul a semnat un contract pe patru sezoane cu FC Voluntari, iar Dinamo păstrează procente la un eventual transfer al fotbalistului.  

Afla mai multe despre: ion gheorghefc voluntaritransfer 

viewscnt
Articole similare