Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Încă un transfer la FCSB? Gigi Becali este aproape să dea a doua lovitură a perioadei de mercato din iarnă

Încă un transfer la FCSB? Gigi Becali este aproape să dea a doua lovitură a perioadei de mercato din iarnă

FCSB

Comentarii

FCSB mai poate face încă un transfer interesant în această iarnă. Gigi Becali este aproape de un acord cu FC Botoşani pentru Denis Haruţ.

FCSB îşi poate betona cele două benzi ale defensivei. După transferul lui Risto Radunovic de la Astra, un fundaş stânga excelent pentru Liga 1, Gigi Becali este aproape să bată palma cu Valeriu Iftime şi pentru Denis Haruţ, fundaş dreapta şi internaţional de tineret U21.

Patronul formaţiei botoşănene, Valeriu Iftime, a confirmat discuţiile pentru transferul lui Haruţ la FCSB: ”Am avut o primă discuţie prin impresar. Încă nu am ajuns la o concluzie. Urmează să mă aud cu domnul Becali, să tragem linie, să adunăm, să scădem, să ieşim bine”, a declarat Iftime, pentru Gazeta Sporturilor.

Cine este Denis Haruţ, transferul pe care FCSB îl poate face în această săptămână

Internaţional U21 al României, Haruţ este deja cotat la 1 milion de euro pe Transfermarkt.  Născut la Timişoara, Haruţ are 1.80 m şi încă un an şi jumătate de contract cu FC Botoşani.

A bifat 15 meciuri în actuala stagiune, fără să marcheze sau să ofere vreo pasă decisivă. El este însă unul dintre jucătorii cei mai influenţi şi mai valoroşi din lotul lui Marius Croitoru.

La FC Botoşani, Haruţ are 49 de meciuri, iar în cariera sa a mai evoluat la ACS Poli Timişoara, pentru care a stârns 33 de partide. Deşi evoluează ca fundaş dreapta cu predilecţie, Haruţ este polivalent şi poate evolua atât ca fundaş central, cât şi ca mijlocaş defensiv.

  • 4 selecţii şi un gol are Haruţ pentru naţionala de tineret a României
  • 1 milion de euro este cota sa de piaţă

Afla mai multe despre: fcsbtransferuri fcsbdenis haruţfc botoşani 

viewscnt
Articole similare