Experiențe împreună.
You are here:

Încă un transfer pentru promovare! FC Argeş a adus un fotbalist din Liga 1

Încă un transfer pentru promovare! FC Argeş a adus un fotbalist din Liga 1

FC Argeș

Comentarii

FC Argeş a perfectat miercuri cel de-al cincilea transfer din această iarnă, după ce a ajuns la o înţelegere până la finalul acestui sezon, cu drept de prelungire, cu fundaşul Mihai Daniel Leca.

Fotbalistul care peste două luni va împlini 28 de ani vine de la Chindia Târgovişte, formaţie de primă ligă, pentru care a evoluat în acest sezon competiţional în 19 partide. Leca a mai jucat la Oţelul Galaţi, Juventus Bucureşti şi Concordia Chiajna, informează clubul din liga secundă.

Noua achiziţie a grupării din Trivale a avut şi două experienţe în străinătate, Mihai evoluând în sezonul 2016-2017 în Ţara Galilor, la echipa de primă ligă, The New Saints şi în Republica Moldova, la Zimbrul Chişinău. În cei aproape zece ani de activitate fotbalistică, Mihai a bifat 153 de partide, reuşind să marcheze 8 goluri.

În această iarnă, FC Argeş i-a mai adus pe fundaşul francez, Sylvain Deslandes, atacantul bosniac, Nedo Turkovic şi mijlocaşii români, Andrei Mirică şi Ovidiu Rasoveanu.

 

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe