Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Încă un transfer ratat de FCSB? Becali, aproape de a pierde transferul: "Un club din prima ligă franceză se interesează de jucător"

Încă un transfer ratat de FCSB? Becali, aproape de a pierde transferul: "Un club din prima ligă franceză se interesează de jucător"galerie foto
Comentarii

Unul dintre jucătorii care s-au remarcat la Campionatul European de tineret în naţionala României este Florin Ştefan. În urma evoluţiilor sale apreciate, fundaşul stânga de 23 de ani a intrat în atenţia cluburilor importante din Liga I, iar FCSB a făcut chiar şi o ofertă către Sepsi.

Momentan, Gigi Becali n-a primit niciun răspuns de la oficialii lui Sepsi, însă fostul jucător al roş-albaştrilor, Marius Baciu, a dezvăluit că Florin Ştefan ar putea ajunge în Ligue 1.

”L-am avut. A crescut, e un jucător care poate evolua şi la un nivel mai mare. Ştiu, m-a sunat pentru el. Ştiu că eu, personal, am vorbit cu el şi l-am întrebat dacă ar vrea. Ştiu că un club de primă ligă franceză e interesat de transfer.

Eu cred că Florin Ştefan vine mai bine din linia a doua. Cu dreptul o ”împinge”, stângul e ăla bun. Centrările din viteză sunt foarte bune, are capacitate, poate fi o bandă bună şi interesantă. Eu îl văd viitoarea bandă stângă a naţionalei României” , a spus Baciu pentru prosport.ro.

  • Florin Ştefan este cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.com la 850 de mii de euro

Afla mai multe despre: fcsbromaniaeuro 

viewscnt
Articole similare