Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Încă un transfer reuşit de FCSB. A cumpărat din Liga 1 un mijlocaş pentru care a plătit 400.000 de euro

Încă un transfer reuşit de FCSB. A cumpărat din Liga 1 un mijlocaş pentru care a plătit 400.000 de euro

Superliga

Comentarii

FCSB şi CSM Poli Iaşi s-au înţeles pentru transferul lui Kamer Qaka. Suma de transfer este de 400.000 de euro, dar anunţul oficial va fi făcut abia după finalul campionatului.

FCSB a reuşit să facă încă un transfer pentru la vară. Potrivit Gazetei Sporturilor, CSM Poli Iaşi a fost până la urmă de acord cu oferta făcută de Gigi Becali pentru mijlocaşul de 23 de ani. Adrian Ambrosie, preşedintele lui CSM Poli, a anunţat încă de ieri că a primit oferta, însă era nemulţumit de suma de transfer propusă de FCSB.

Însă, în urma unei şedinţe, cei de la CSM Poli Iaşi au considerat până la urmă că echipa are nevoie de cei 400.000 de euro, mai ales că nu traversează cea mai bună perioadă din punct de vedere financiar. Sursa citată susţine că CSM Poli Iaşi şi FCSB au convenit să nu oficializeze transferul, pentru a nu creea speculaţii pe acest final de campionat. Mai ales că cele două echipe se vor întâlni chiar în această etapă.

Kamer Qaka are 23 de ani, a semnat în vară cu CSM Poli Iaşi şi a jucat în acest sezon în 27 de meciuri, dintre care în 25 a fost titular. Are două selecţii la naţionala Albaniei şi pe transfermarkt.com este evaluat la 700.000 de euro.

Tot în vară va veni la FCSB şi Olimpiu Moruţan, care a fost cumpărat încă in iarnă, dar a fost lăsat să joace la FC Botoşani până în următoarea fereastră de transferuri.

Afla mai multe despre: fcsbcsm poli iasikamer qaka 

viewscnt
Articole similare