Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Încă un trofeu pentru Răzvan Lucescu. Românul a fost numit antrenorul anului 2019 în Grecia

Încă un trofeu pentru Răzvan Lucescu. Românul a fost numit antrenorul anului 2019 în Grecia
Comentarii

Răzvan Lucescu n-a fost uitat pentru performanţele pe care le-a reuşit pe banca lui PAOK Salonic şi a fost desemnat antrenorul anului 2019.

În primăvara anului trecut, Răzvan Lucescu a adus primul titlu pentru PAOK după o pauză de 34 de ani, ultimul fiind câştigat în 1985. În plus, în mai 2019, Răzvan Lucescu a cucerit şi Cupa Greciei pe banca echipei din Salonic, astfel că românul a fost răsplătit cu titlul de antrenorul anului.

"Un antrenor nu este niciodată singur în munca pe care o depune. Pe lângă un antrenor, se află mulţi alţi oameni la fel de importanţi. Sunt jucătorii care decid meciurile şi vreau să le mulţumesc tuturor, pentru că au fost fantastici.

Vreau să-i mulţumesc şi lui Ivan (n.r. Savvidis), care mi-a dat posibilitatea de a lucra cu jucători extraordinari şi care m-a ajutat să îmi ridic nivelul meu ca antrenor" , a declarat Răzvan Lucescu după premiul câştigat.

Plecat de la PAOK la finalul sezonului trecut, Răzvan Lucescu a semnat în luna iunie cu Al Hilal, unde a continuat să obţină rezultate impresionante. În urmă cu două luni, antrenorul român şi-a trecut în palmares cel mai important trofeu din carieră, Liga Campionilor a Asiei.

Al Hilal a învins în marea finală echipa japoneză Urawa Red Diamonds. În tur, la 9 noiembrie, Al Hilal s-a impus cu scorul de 1-0, acasă, apoi, la retur, jucătorii lui Răzvan Lucescu au câştigat din nou, de această dată cu scorul de 2-0. Au marcat Al Dawsari ’74 şi Gomis ‘90+3.

Afla mai multe despre: paok 

viewscnt
Articole similare