Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Încearcă Becali să-l vândă pe Florinel Coman? La ce club l-a propus şi câţi bani a cerut. Anunţul făcut de Gazzetta dello Sport

Încearcă Becali să-l vândă pe Florinel Coman? La ce club l-a propus şi câţi bani a cerut. Anunţul făcut de Gazzetta dello Sport

Superliga

Comentarii

Gigi Becali încearcă în acestă iarnă să-l vândă pe Florinel Coman, scrie presa din Italia. Gazzetta dello Sport susţine că mijlocaşul de 21 de ani a fost propus la AS Roma.

Patronul FCSB se laudă că a primit oferte de transfer impresionante pentru Florinel Coman şi Dennis Man, dar le-a refuzat, pe motiv că îşi doreşte cel puţin 25 de milioane de euro. În urmă cu o lună, Gigi Becali a declarat că a refuzat o propunere de nouă milione de euro pentru Florinel Coman, de la Sporting Lisabona.

În realitate, pare că Gigi Becali este dispus să renunţe la Florinel Coman pentru o sumă mult mai mică decât 25 de milioane de euro. Cei de la Gazzetta dello Sport, citaţi de vocegiallorossa.it, scriu că Florinel Coman i-a fost propus directorului sportiv de la AS Roma. Reprezentanţii jucătorului au transmis şi suma pentru care s-ar putea face transferul: 10 milioane de euro.

Florinel Coman, propus la AS Roma. Câţi bani cere Becali la TV

Public, patronul FCSB spune plin de optimism că vrea chiar şi 40 de milioane de euro pentru un jucător. Neoficial, pretenţiile sale par a fi mult mai mici: ”Jucătorii pe care vreau să-i dau eu sunt Man şi Coman, hai şi Moruţan. Pe ei vreau să iau bani mulţi. 30-40 de milioane de euro. În ordinea asta, Coman, Man, Moruţan. Nu mă interesează să vând jucători de 3-4 milioane de euro. La mine nu e obor, nu e târg de jucători”, a spus Gigi Becali.

Clauza incredibilă de reziliere pe care o are Florinel Coman

În speranţa că va da lovitura, Gigi Becali i-a fixat lui Florinel Coman o clauză de reziliere fantezistă: 100 de milioane de euro. Ba chiar în urmă cu un an intenţiona să o dubleze: ”O să îi măresc clauza lui Florinel. O să o fac 200 de milioane în loc de 100. O să vedeţi! Are 20 de ani, e copil. Florinel, peste 3 ani când îl vând, valoarea va fi de 2-300 de milioane”, spunea Becali în urmă cu un an.

5,5 milioane de euro este cota de transfer a lui Florinel Coman, potrivit transfermarkt.com.

Afla mai multe despre: florinel coman 

viewscnt
Articole similare