Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Incendiu pe Tottenham Hotspur Stadium! 300 de persoane au fost evacuate

Incendiu pe Tottenham Hotspur Stadium! 300 de persoane au fost evacuate

Premier League

Comentarii

Tottenham Hotspur Stadium, stadionul lui Tottenham, a luat foc joi dimineaţa, din cauza unui compresor de aer.

Incendiu pe Tottenham Hotspur Stadium!

Stadionul de un miliard de lire sterline al echipei Tottenham a luat foc, joi dimineaţă, iar 300 de persoane au fost evacuate, informează dailymail.com. Pompierii londonezi au fost alertaţi de izbucnirea incendiului în jurul orei locale 10:00 (12:00, ora României) şi au avut nevoie de o oră pentru a pune focul sub control.

Niciuna dintre persoanele aflate în acele momente în incinta stadionului cu nouă niveluri şi evacuate nu a avut nevoie de îngrijiri medicale. Un compresor de aer a cauzat incendiul. În cursul după-amiezii, magazinul clubului, aflat la arenă, a fost redeschis, la fel ca accesul către punctul de belvedere Dare Skywalk.

Inaugurat în martie 2019 şi având o capacitate de 62.000 de locuri, stadionul echipei Tottenham a găzduit în timpul verii un centru de vaccinare. Următorul meci care va avea loc pe această arenă este programat sâmbătă, de la ora locală 15.00. Echipa feminină a clubului Tottenham va juca în etapa I a primei ligi engleze cu formaţia similară a grupării Birmingham City.

Afla mai multe despre: premier leaguetottenhamincendiu stadion tottenham 

viewscnt
Articole similare