Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Încep licitaţiile pe cei mai buni fotbalişti din lume | Liverpool solicită 225 de milioane de euro pentru vânzarea lui Mohamed Salah

Încep licitaţiile pe cei mai buni fotbalişti din lume | Liverpool solicită 225 de milioane de euro pentru vânzarea lui Mohamed Salah

Premier League

Comentarii

Liverpool i-a stabilit preţul de transfer lui Mohamed Salah, fotbalist dorit de Real Madrid, Paris Saint-Germain şi FC Barcelona, informează The Sun, care notează că gruparea britanică solicită o sumă record pentru atacantul egiptean.

La 25 de ani, Mohamed Salah traversează cel mai bun sezon al carierei, cu 36 de goluri şi 12 pase decisive, în 41 de apariţii la Liverpool, cifre care l-au adus în atenţia altor mari echipe ale Europei. Conform presei britanice, gruparea de pe Anfield nu ar fi dispusă să renunţe la el pentru mai puţin de 225 de milioane de euro, un nou record pe piaţa transferurilor.

Neymar a devenit cel mai scump fotbalist al tuturor timpurilor, după ce PSG i-a achitat clauza de reziliere a contractului cu FC Barcelona, în valoare de 222 de milioane de euro, iar clubul parizian ar putea stabili un nou record prin aducerea lui Salah. Pe lângă PSG, Real Madrid şi FC Barcelona sunt de asemenea interesate de internaţionalul egiptean.

42 de milioane de euro a plătit Liverpool pentru transferul lui Salah, vara trecută, de la AS Roma. Între timp, cota sa a ajuns la 80 de milioane de euro.

Afla mai multe despre: mohamed salahliverpoolbanitransferangliainteres 

viewscnt
Articole similare