Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Începe campania de calificare la Europeanul de handbal masculin. Rareş Fortuneanu: ”Avem nevoie de războinici determinaţi!” VIDEO

Începe campania de calificare la Europeanul de handbal masculin. Rareş Fortuneanu: ”Avem nevoie de războinici determinaţi!” VIDEO

Handbal

Comentarii

Naţionala de handbal masculin începe o nouă campanie de calificare la Europeanul din 2022.

La 9 luni de la ultima acţiune, lotul României a avut doar şase antrenamente înaintea debutului cu Suedia: ”E greu pentru că timpul este scurt. Jucătorii trebuie să primească destul de multe informaţii, chiar dacă am încercat să simplificăm cât mai mult şi să plecăm cu un nucleu de anul trecut, de la turneul din Italia” a explicat selecţionerul Rares Fortuneanu.

Fără Demis Grigoraş, interul dreapta infectat cu noul coronocavirus, selecţionerul Rareş Fortuneanu are parte de reveniri în naţională - Csepreghi şi Szasz îmbracă din nou tricoul după doi ani de absenţă. 

”Ar trebui să vedem războinici determinaţi, disciplinaţi tactic şi cu atitudine, doar aşa putem vorbi despre succes” a mai adăugat antrenorul.

”Tricolorii” au avut noroc la tragerea la sorţi, reuşind să evite echipe puternice la nivel continental. Băieţii lui Rareş Fortuneanu au fost repartizaţi în Grupa a 8-a, alături de Suedia, Muntenegru şi Kosovo. Ultimul European la care România a particpat a fost fost în 1996. 

Afla mai multe despre: rareş fortuneanu 

viewscnt
Articole similare