Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Începe decăderea lui CFR Cluj după ce Dan Petrescu a plecat? ”Trebuie să transferi 7 jucători de atac şi îţi trebuie şi timp, e greu”

Începe decăderea lui CFR Cluj după ce Dan Petrescu a plecat? ”Trebuie să transferi 7 jucători de atac şi îţi trebuie şi timp, e greu”

Superliga

Comentarii

Plecarea lui Dan Petrescu ar putea însemna decăderea lui CFR Cluj, echipă care a dominat în ultimii trei ani fotbalul din România. Ioan Andone spune că va fi greu pentru viitorul antrenor să înlocuiască filosofia impusă de Dan Petrescu.

Cu Dan Petrescu pe bancă, CFR Cluj a luat trei titluri în ultimele trei sezoane şi a ajuns în primăvara Europa League. Însă pentru campioana României ar putea începe decăderea după ce Dan Petrescu şi CFR Cluj s-au despărţit.

Începe decăderea lui CFR Cluj? Ioan Andone: ”Îi va fi greu oricărui antrenor”

Favorit să preia funcţia de antrenor la CFR Cluj este Edi Iordănescu, cel care a fost şi în trecut în Gruia. Negocierile sunt foarte avansate şi pare o chestiune de timp până când contractul va fi semnat.

Însă Edi Iordănescu are o filosofie de joc total diferită faţă de cea impusă de Dan Petrescu, bazată mai mult pe atac, nu pe defensivă. Ioan Andone spune că viitorul antrenor al lui CFR Cluj va avea o misiune extrem de dificilă, mai ales că nu are prea mult timp la dispoziţie. 

”E greu, oricare antrenor român ar veni acolo,  îi va fi foarte greu. În 3 ani, Dan şi-a implementat sistemul de joc, e foarte greu să-i dezveţi pe jucători să joace mingea a doua pe apărare, pe atac. Ca să schimbi, să construieşti, să duci 7 jucători în atac, să dezvolţi jocul, foarte greu! Îţi trebuie timp.  Mai ai timp? Ai vacanţă?”, a comentat Ioan Andone la Telekom Sport. 

Toate aceste schimbări ar putea aduce o decădere a CFR-ului. Ultima dată când a trecut printr-o astfel de situaţie a fost în sezonul 2018-2019, când Dan Petrescu a plecat GZ Hengfeng. Atunci, CFR Cluj a fost eliminată de Malmo din Liga Campionilor şi de Dudelange - din Europa League. Sezonul a fost de revenirea lui Dan Petrescu, în martie 2019. 

Afla mai multe despre: ioan andone 

viewscnt
Articole similare