Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Începe etapa a 4-a a grupelor Ligii Campionilor UEFA. Ce meciuri vedem azi la TelekomSport?

Începe etapa a 4-a a grupelor Ligii Campionilor UEFA. Ce meciuri vedem azi la TelekomSport?galerie foto

Fotbal

Comentarii

Meciul cu cea mai mare miză se joacă în Franţa, acolo unde PSG o întâlneşte pe Leipzig

Grupa E

FC Krasnodar (RUS) - FC Sevilla (SPA) 19:55 TelekomSport 3

Rennes (FRA) - Chelsea (ANG) 19:55 TelekomSport 2

Chelsea şi Sevilla sunt aproape de a obţine calificarea mai departe. Ambele au câte 7 puncte după 3 etape şi merg cap la cap. În primul meci al grupei disputat între cele două echipe, nici una nu a reuşit să marcheze în poarta adversă şi meciul s-a încheiat cu scorul de 0-0. În etapa trecută a grupei am avut parte de una dintre cele mai spectaculoase reveniri a unei echipe aflate în inferioritate numerică. Este vorba despre Sevilla, condusă cu 2-1 la pauză şi cu un om în minus, a reuşit să întoarcă meciul de acasă cu ruşii de la Krasnodar şi s-a impus cu 3-2 într-un meci dominat în totalitate chiar şi în 10 oameni. Ruşii au de luat o revanşă în meciul din seara asta cu Sevilla. Chelsea de deplasează la Rennes iar o victorie diseară ar califica echipa lui Frank Lampard în faza următoare cu două etape înainte de încheierea grupei. Ambele meciuri se vor încheia înainte de începutul celorlalte partide de azi din grupe.

Grupa F

Borussia Dortmund (GER) - FC Bruges (BEL) 22:00

Lazio Roma (ITA) - Zenit (RUS) 22:00 TelekomSport 4

Lazio a revenit în grupe după o pauză de 13 ani cu o victorie în faţa celor de la Dortmund, scor 3-1. Au urmat două remize pentru echipa antrenată de Simeone Inzaghi, însă cei de la Lazio au avut mult de suferit din cauza accidentărilor şi a problemelor legate de pandemie. Doar 6 titulari din meciul cu Dormund au jucat cu Bruges şi Zenit. Urmează o partidă crucială pentru echipa la care mai evoluează şi Radu Ştefan, meci în care Lazio are nevoie de toate cele 3 puncte înainte de deplasarea grea din Dortmund. Bruges este foarte aproape de italieni şi îi pot încurca pe aceştia din cursa pentru accederea mai departe. Dortmund poate avea un final de grupă ceva mai lejer cu o victorie pe teren propriu în seara aceasta cu Bruges.

Grupa G

Dinamo Kiev (UCR) - FC Barcelona (SPA) 22:00 TelekomSport 1

Juventus Torino (ITA) - Ferencvaros (UNG) 22:00 TelekomSport 2

După victoria la limită din tur a Barcelonei în faţa formaţiei antrenată de Mircea Lucescu, Dinamo Kiev, meciul din această seară din Urcaina pare ceva mai dificil pentru echipa spaniolă. Barcelona trece prin cea mai grea perioadă în La Liga din ultimii peste 30 de ani, iar accidentările lui Gerard Pique şi Sergi Roberto din ultima etapă cu Atletico Madrid, scor 0-1, îngreunează misiunea catalanilor diseară. Chiar dacă nu se mai pune problema calificării mai departe din grupă, contează şi locul pe care Barcelona va termina grupa G. Juventus este la numai 3 puncte în spate şi are meci uşor acasă cu ungurii de la Ferencvaros. FC Barcelona este formaţia care şi-a câştigat grupa de Liga Campionilor cel mai des dintre toate formaţiile, reuşind să termine pe locul 1 în 21 de rânduri.

Grupa H

Manchester United (ANG) - Istambul Basaksehir (TUR) 22:00

PSG (FRA) - FC Leipzig (GER) 22:00 TelekomSport 3

Surpriza din etapa trecută realizată de turcii de la Basaksehir face ca grupa H să fie una dintre cele mai interesante. Toate cele 4 formaţii stau în numai 3 puncte. Manchester este în faţa unui meci pe care este obligată să îl câştige pentru a nu îşi complica foarte tare viitorul în Ligă. La fel este şi cazul celor de la PSG. Orice alt rezultat în afara victoriei, îi apropie pe nemţii de la Leipzig de faza eliminatorie. În meciul disputat etapa precedentă în tur, PSG a condus cu 1-0 şi putea face 2-0 însă a ratat penalty prin Di Maria. Leipzing a egalat după care s-a impus printr-un gol marcat tot din penalty. Problemele pentru PSG nu se opresc aici, francezii vor juca azi fără Gueye şi Kimpembe, ambii eliminaţi spre final în partida tur. Pentru PSG urmează deplasarea de la Manchester. Aşadar, victoria este obligatorie pentru franezi în meciul de azi.

Posted by Andrei Badea

 Galerie foto

Afla mai multe despre: liga campionilor 

viewscnt
Articole similare