Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Începe EURO 2020. Jurnaliştii Cosmin Băleanu şi Bogdan Cosmescu despre startul competiţiei EXCLUSIV

Începe EURO 2020. Jurnaliştii Cosmin Băleanu şi Bogdan Cosmescu despre startul competiţiei EXCLUSIV

EURO 2020

Comentarii

Turneul final al EURO 2020, care va fi găzduit de 11 oraşe de pe continent, printre care şi Bucureşti, va debuta pe 11 iunie şi se va încheia pe 11 iulie.

Cu o zi înainte de debut, jurnaliştii Cosmin Băleanu şi Bogdan Cosmescu au vorbit despre cel mai aşteptat turneu: EURO 2020.

Nu întâmpin acest turneu cu acel sentiment de efervescență pe care îl aveam înainte. În primul rând pentru că această diluare a știrbit puțin din farmecul competiției.

 

Pe de altă parte, era complicat în ceea ce privește spectatorii, indiferent unde s-ar fi jucat. Spre exemplu, suporterii turci nu pot ajunge în Italia, chiar dacă și-au luat deja bilete. Italia nu are granițele deschise pentru nimeni din afara Uniunii Europene. Sigur, este o competiție care poate fi antrenantă. Rar a fost un număr atât de mare de echipe bune, cu loturi de care efectiv te poți speria” a explicat Bogdan Cosmescu, în studioul Telekom Sport.

 

"Am trăit precedentul Campionat European cu România și este o diferență mare. E adevărat că este interesant, dar înțeleg că oamenii deja și-au dat seama că a fost o greșeală împărțirea asta. Să nu uităm că au fost inițial 13 orașe, pentru că sunt două orașe la care s-a renunțat.

Îmi aduc aminte că eram cu toții copii și vorbeam despre Campionatul Mondial din Spania sau din Mexic. Nici nu mai știai anul, dar îți rămânea în cap campionatul nostru mondial din America.

 

Este o ediție aniversară, dar față de ce au gândit inițial, lucrurile sunt schimbate. Nu lipsește nimeni, poate Serbia sau Norvegia” a mărturisit și Cosmin Băleanu, la Euro Center de la Telekom Sport.

Primul meci de la EURO 2020 va fi dintre Turcia şi Italia, mâine, de la ora 22:00 şi se va juca la Roma. 

 

Grupele EURO 2020

  • Grupa A (Roma şi Baku): Turcia, Italia, Ţara Galilor, Elveţia
  • Grupa B (Copenhaga şi Sankt Petersburg): Danemarca, Finlanda, Belgia, Rusia
  • Grupa C (Amsterdam şi Bucureşti): Olanda, Ucraina, Austria, Macedonia de Nord
  • Grupa D (Londra şi Glasgow): Anglia, Croaţia, Scoţia, Cehia
  • Grupa E (Sevilla şi Sankt Petersburg): Spania, Suedia, Polonia, Slovacia
  • Grupa F (Munchen şi Budapesta): Ungaria, Portugalia, Franţa, Germania

Afla mai multe despre: euro 2020 

viewscnt
Articole similare