Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Incepe La Liga, încep şi mutările! Fosta adversară a CFR-ului pune mâna pe un fost jucător de la Real Madrid

Incepe La Liga, încep şi mutările! Fosta adversară a CFR-ului pune mâna pe un fost jucător de la Real Madrid

La Liga

Comentarii

Conform celor de la Estadio Deportivo, FC Sevilla este aproape de o înţelegere cu Jose Maria Callejon.

Fostul jucător de la Real Madrid, actualmente la Napoli, ar urma să semneze un contract pe două sezoane cu gruparea andaluză. Prezenţa lui Julen Lopetegui pe banca fostei adversare a CFR-ului ar urma să cântărească decisiv în decizia lui Callejon, care mai are oferte din Anglia, dar şi de la alte două formaţii din La Liga, Betis şi Valencia.

Spaniolul a ajuns la 33 de ani şi joacă de 7 ani în Italia, la Napoli. A crescut la Real Madrid, pentru care a jucat între 2002 şi 2013 la toate categoriile de vârstă. Jose Maria Callejon a marcat 80 de goluri pentru Napoli, fiind şi unul dintre cei mai buni pasatori ai echipei în ultimii ani. Este campion al Spaniei cu Real Madrid şi câştigător al Cupei Italiei şi Supercupei Italiei cu Napoli. În 2016-2017 a fost cel mai bun pasator din Serie A.

La Liga revine la Telekom Sport

Campionatul Spaniei ar urma să se reia pe 11 iunie, iar reprezenanţii La Liga au stabilit programul primelor patru etape de campionat, cele cu numărul 28, 29, 30 şi 31. Meciurile din La Liga vor fi live pe canalele Telekom Sport.

Astfel, în etapa a 28-a din La Liga, "balul" va fi deschis de derby-ul Sevillei, dintre FC Sevilla şi Betis Sevilla, joi, 11 iunie, de la ora 22. Vineri sunt programate alte două partide: Granada - Getafe (19:30) şi Valencia Levante (22:00).

Weekend-ul începe şi se termină cu echipele din Barcelona. Sâmbătă, Espanyol întâlneşte Alaves (13:00), Celta joacă cu Villarreal (17:00), Leganes cu Valladolid (19:30), iar FC Barcelona se deplasează pe terenul celor de la Real Mallorca (22:00).

Duminică, ziua este deschisă de partida dintre Athletic Bilbao şi Atletico Madrid (13:00). Realul din Madrid joacă şi ea duminică, împotriva celor de la Eibar (19:30), iar etapa este încheiată de Real Sociedad cu Osasuna (22:00).

Campionatul ar trebui să se încheie pe 19 iulie. Următoarea ediţie din La Liga este programată să înceapă pe 12 septembrie.

Afla mai multe despre: jose callejonla ligasevilla 

viewscnt
Articole similare