Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Începe revoluţia! Koeman a stabilit lista de transferuri la Barcelona. Cine pleacă şi cine vine pe Camp Nou

Începe revoluţia! Koeman a stabilit lista de transferuri la Barcelona. Cine pleacă şi cine vine pe Camp Nougalerie foto

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona şi Ronald Koeman, antrenorul naţionalei Olandei, sunt aproape să bată palma pentru un contract pe doi ani şi fostul fundaş al catalanilor să preia banca tehnică, pe care Quique Setien o va lăsa liberă.

Jurnalistul Moi Llorens de la ESPN anunţă că şefii Barcelonei şi Ronald Koeman s-au înţeles, iar olandezul va fi noul antrenor al Barcelonei.

Un alt jurnalist, Alberto García anunţă şi el revenirea lui Ronald Koeman la Barcelona. Mai mult, sursa citată notează că olandezul a făcut deja lista de plecări şi sosiri de la Barca, pentru stagiunea viitoare.

Cine pleacă şi cine vine la Barcelona după numirea lui Ronald Koeman

Printre condiţiile pe care le-a pus Koeman pentru a semna cu Barca se numără şi puterea de decizie totală pe care o vrea asupra lotului. Prin urmare, Alberto Garcia anunţă că olandezul vrea să-i facă pe plac lui Leo Messi şi ar fi convenit că cel mai important transfer al verii pentru Barca este aducerea lui Neymar Junior.

Alte trei transferuri ar fi fost solicitate de olandez: Eric Garcia de la Manchester City, Thiago Alcantara de la Bayern Munchen şi Donny Van de Beek de la Ajax Amsterdam.

În privinţa plecărilor, Koeman vrea să renunţe la mai mulţi jucători, iar unele nume sunt surprinzătoare.

Martin Braithwaite şi Nelson Semedo ar urma să plece la primele oferte, în timp ce Barca va accepta propuneri şi pentru Ivan Rakitic, Junior Firpo sau Arturo Vidal. Sursa citată anunţă că disponibili pentru vânzare sunt şi Luis Suarez, Jordi Alba şi Sergi Roberto.

Afla mai multe despre: ronald koemanbarcelona 

viewscnt
Articole similare