Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Începe REVOLUŢIA la Barcelona! 4 transferuri de TOP pentru a-l mulţumi pe Messi: vin fotbaliştii de sute de milioane de euro

Începe REVOLUŢIA la Barcelona! 4 transferuri de TOP pentru a-l mulţumi pe Messi: vin fotbaliştii de sute de milioane de euro
Comentarii

Barcelona pregăteşte o "revoluţie" în perioada de transferuri din vară, pentru a echilibra lotul antrenat de Quique Setién. Conducerea doreşte să-i aducă lui Lionel Messi patru fotbalişti importanţi, pentru a nu-l pierde şi pe starul argentinian.

Barcelona pregăteşte patru transferuri importante în vară

Clubul catalan trece printr-o perioadă mai puţin fastă, în care echipa nu convinge nici în La Liga, nici în Champions League. În plus, clubul e "măcinat" de conflicte, accidentări şi incertitudini în privinţa viitorului anumitor vedete din echipă. 

Pentru a remedia situaţia din club, conducerea catalanilor e pregătită pentru anumite schimbări în vară. Conform Sport.es, Barcelona are pe lista transferurilor doi fundaşi şi doi atacanţi, totul pentru a-i asigura liniştea lui Lionel Messi, în ultimii săi ani la echipă. 

Jurnaliştii spanioli au aflat profilul atacanţilor care vor veni în vară la Barcelona. Unul dintre ei va fi extrema care să-l înlocuiască pe Dembele, care a suferit mai multe accidentări odată transferat, iar al doilea va fi cel care îl va înlocui pe Luis Suarez. Totuşi, catalanii iau în calcul şi posibilitatea de a aduce un mijlocaş ofensiv, care să "lege" liniile catalanilor. 

Defensiva va fi întărită, în condiţiile în care Quique Setién are la dispoziţie doar trei fundaşi centrali (n.r. - Pique, Lenglet şi Umtiti). De asemenea, se urmăreşte şi găsirea unui fundaş dreapta, care să asigure liniştea tulburată de plecarea lui Dani Alves, în 2016. 

Lionel Messi, pe picior de plecare de la Barcelona?!

Înainte de marele duel de pe Santiago Bernabeu, presa spaniolă a explodat cu o informaţie care vine din anturajul lui Cristiano Ronaldo.

Conform jurnalistei Natalia Calvet, Cristiano s-a confesat prietenilor săi că Lionel Messi şi o ”altă mare echipă” din fotbalul mondial au discutat deja despre un posibil transfer. Informaţia publicată între timp şi în Diario Gol este completată de sursa citată cu posibilitatea reală ca Ronaldo şi Messi să joace pentru prima dată, în aceeaşi echipă.

Barcelona a căzut pe locul secund în La Liga, în urma înfrângerii suferite în derby-ul cu Real Madrid, scor 2-0. Catalanii sunt la un punct în spatele lui Real Madrid. 

În prima manşă a optimilor Champions League, Barcelona a remizat în Italia cu Napoli, scor 1-1, dar e favorită la calificare. 

Afla mai multe despre: lionel messitransferuri barcelonabarcelonaneymar barcelona 

viewscnt
Articole similare