Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Începe revoluţia la Manchester United! Primele două transferuri sunt un GALACTIC de la Real Madrid şi un TITULAR de la Barcelona

Începe revoluţia la Manchester United! Primele două transferuri sunt un GALACTIC de la Real Madrid şi un TITULAR de la Barcelona
Comentarii

Manchester United începe o nouă eră după numirea ca principal a lui Ole Gunnar Solskjaer. Primele două ţinte ale noului tehnician vin de la Barcelona şi Real Madrid şi valorează împreună peste 200 de milioane de euro.

Pe Old Trafford, Ole Gunnar Solskjaer a primit mână liberă la transferuri. L-ar putea pierde pe Paul Pogba (fotbalist dorit de Real Madrid şi Juventus), dar obiectivele sunt foarte clar. Norvegianul simte că echipa sa are nevoie de staruri, iar primele două ţinte sunt de top.

Spaniolii au aflat că United i-a trecut în capul listei de achiziţii pe Gareth Bale de la Real Madrid şi Philippe Coutinho de la FC Barcelona. Alexis Sanchez şi Anthony Martial ar urma să fie vânduţi, iar o parte din bani ar urma să fie reinvestiţi în transferurile celor două staruri din Spania, scrie Don Balon.

Coutinho e pe picior de plecare de la Barcelona, după un prim an în care nu s-a ridicat la nivelul super investiţiei catalanilor. 135 de milioane de euro a plătit Barca pentru brazilian, care în acest sezon a marcat 10 goluri şi a reuşit 5 pase decisive în 43 de meciuri. Şi Gareth Bale va pleca de la Real Madrid, iar United vrea să profite. Oferă 70 de milioane pentru starul galez, care a dezamăgit şi el în această stagiune pe Bernabeu. Stă mai bine însă decât Coutinho: are 15 goluri şi 5 pase decisive în doar 37 de meciuri disputate.

Fosta echipă a lui Mourinho mai este interesată şi de Jadon Sancho de la Borussia Dortmund, Ryan Sessegnon de la Fulham şi Declan Rice de la West Ham United.

Afla mai multe despre: manchester unitedbalecoutinho 

viewscnt
Articole similare