Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Începe REVOLUŢIA la Real Madrid! Şedinţă de urgenţă cerută de Florentino Perez! Solari va fi demis. Trei fotbalişti pleacă imediat

Începe REVOLUŢIA la Real Madrid! Şedinţă de urgenţă cerută de Florentino Perez! Solari va fi demis. Trei fotbalişti pleacă imediat

Real Madrid

Comentarii

Umilinţa suferită de Real Madrid în faţa lui Ajax l-a făcut pe Florentino Perez să-şi dea seama că a greşit total strategia pentru acest sezon. Spaniolii notează că preşedintele lui Real Madrid va convoca o şedinţă de urgenţă în care va lua măsuri fără precedent.

Plecările lui Zidane şi Ronaldo. Eşecul lui Lopetegui. Degringolada lui Solari. Sunt marile probleme pe care fanii lui Real Madrid i le reproşează lui Florentino Perez. Boss-ul de la Real e conştient că a greşit flagrant la începutul sezonului, iar acum va tăia în carne vie.

Santiago Solari urmează să fie demis de la Real Madrid. Unica întrebare este aceea dacă antrenorul va fi dat afară în această săptămână, după ce a ratat toate obiectivele, sau dacă Perez îl va lăsa până la finalul sezonului.

Bale, Modric şi Toni Kroos sunt fotbaliştii pe care Perez vrea să-i vândă imediat după finalul de campionat. Bale a eşuat lamentabil în ideea de a-l înlocui pe Cristiano Ronaldo, în timp ce Modric şi Kroos par că au oferit deja tot ce aveau mai bun pentru Real, iar acum sunt în scădere de formă.

CINE VINE?

Ziarele din Spania notează că Florentino Perez este foarte aproape să obţină semnătura lui Eden Hazard, dar belgianul nu va fi singurul star care va sosi, în vară, la Madrid. Real va investi puternic în perioada de transferuri următoare, iar Neymar şi Mbappe sunt şi ei pe lista ”albilor”.

Afla mai multe despre: perezreal madridsolaribale 

viewscnt
Articole similare