Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Începutul sfârşitului pentru Mourinho? Portughezul şi-a făcut praf jucătorii, după victoria din Cupă. Discursul extrem de dur al Specialului

Începutul sfârşitului pentru Mourinho? Portughezul şi-a făcut praf jucătorii, după victoria din Cupă. Discursul extrem de dur al Specialului

Premier League

Comentarii

Manchester United s-a calificat în semifinalele Cupei Angliei, după ce a trecut cu 2-0 de Brighton, însă tehnicianul Jose Mourinho nu şi-a menajat deloc jucătorii.

Evident supărat după eliminarea echipei din Liga Campionilor, în urma dublei cu Sevilla, portughezul a fost extrem de critic după meci şi a spus public că jucătorii n-au reuşit să-i urmeze instrucţiunile.

Mai mult, Mourinho şi-a acuzat jucătorii că au intrat pe teren cu teamă şi că nu au fost dispuşi să-şi asume responsabilitatea.

"Nu am jucat cum voiam eu să jucăm! Nu am jucat aşa cum am pregătit echipa să joace! Am meritat victoria, e clar, am controlat meciul, dar nu am jucat bine! Uneori e o contradicţie între ceea ce pregăteşti în ultimele două zile şi ceea ce faci pe teren! Iar asta e mai frustrant decât rezultatul. Încă o dată: nu am fost mulţumit de conexiunile făcute. Îi acuz pe toţi [...]



Am văzut câţiva jucători speriaţi să joace. Nu pot spune mai mult. Are legătură cu personalitatea, cu încrederea, cu clasa [...] E uşor să fii pe teren şi să atingi mingea o dată la cinci minute. Oricine poate face asta, dar să fii pe teren şi să spui "dă-mi mingea pentru că vreau să joc", nu toată lumea poate face asta!
", a declarat Mourinho după meci.

"Specialul" a avut cuvinte de laudă pentru un singur jucător: Nemanja Matic, mijlocaş care a marcat un gol şi a oferit o pasă decisivă.

"Prefer să vorbesc despre cei buni. Matic a fost o insulă de personalitate, de calitate şi de reacţie după înfrângerea de marţi (n.r. cu Sevilla)! Scott (n.r. Mctominay) a jucat cel mai slab meci al său de când sunt eu antrenor, dar este cu siguranţă un jucător pentru Manchester United! A făcut greşeli, a pasat prost în această seară, a pierdut multe mingi, dar a avut personalitatea să-şi depăşească greşelile.  A avut personalitatea să spună că nu joacă bine, dar măcar va face lucrurile de bază într-un meci, să păstreze posesia, să recupereze şi să nu facă greşeli defensive. Dar pe câţiva dintre ceilalţi jucători i-am văzut prea speriaţi ca să joace", a declarat Mourinho după meci.

Afla mai multe despre: mourinhounitedbrighton 

viewscnt
Articole similare