Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Încet, dar sigur, Scarlett devine cea mai iubită prezenţă feminină din WWE. Cum îi cucereşte românca pe americani | FOTO

Încet, dar sigur, Scarlett devine cea mai iubită prezenţă feminină din WWE. Cum îi cucereşte românca pe americani | FOTOgalerie foto

WWE

Comentarii

Au trecut mai puţin de două luni de la debutul lui Scarlett(n.r. Elizabeth Chihaia) în NXT, dar românca este deja una dintre cele mai apreciate prezenţe feminine din WWE. Deocamdată, Scarlett îşi manageriază iubitul, pe Karrion Kross, şi nu a apucat încă să lupte, însă chiar şi aşa, fanii wrestlingului sunt topiţi după ea.

În vârstă de 29 de ani, Elizabeth Chihaia trăieşte cele mai frumoase momente ale carierei în wrestling. Iubitul ei, Karrion Kross(n.r. Kevin Kesar), este neînvins de la debutul în NXT şi are toate şansele să devină un superstar de top în WWE.

O mare parte din fanii pe care îi are Kross se datorează şi relaţiei cu Scarlett. Românca născută la Chicago atrage toate privirile, atât în timpul show-urilor, cât şi în postările de pe Instagram. Cu alte cuvinte, blondina este cu adevărat o ambasadoare a zicalei „româncele sunt cele mai frumoase femei din lume”.

Recent, Scarlett a realizat o şedinţă foto incendiară pe plajă, fotografiile postate strângând zeci de mii de like-uri. 

Elizabeth Chihaia nu a mers singură la incendiara şedinţă foto. Iubitul ei, Karrion Kross, şi-a arătat şi el corpul sculptat.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: scarlettwwe 

viewscnt
Articole similare