Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Incident şocant în Anglia! Un jucător de legendă, făcut KO în plină stradă după un atac "din senin"! Dezvăluirea unui martor

Incident şocant în Anglia! Un jucător de legendă, făcut KO în plină stradă după un atac "din senin"! Dezvăluirea unui martorgalerie foto

Campionate

Comentarii

Legendarul internaţional scoţian Gary McAllister, în prezent secundul lui Steven Gerrard la Glasgow Rangers, a ajuns la spital după ce a fost atacat în plină stradă, în timp ce se afla în centrul oraşului Leeds, alături de soţia sa, anunţă cotidianul britanic The Sun.

Fost jucător la Leeds United, între 1990 şi 1996, şi la Liverpool, între 2000 şi 2002, McAllister (54 de ani)  a fost victima unui asalt în timp ce se bucura de o ieşire în oraş alături de soţie.

A fost lovit în figură şi trimis la sol, după care a ajuns la spital, unde i-au fost puse 10 copci, notează sursa citată.

"Fostul jucător de la Leeds, Liverpool şi naţionala Scoţiei aştepta un taxi alături de soţia sa, Hayley (40 de ani), când a fost atacat şi lovit în faţă. A căzut la pământ în timp ce soţia sa ţipa şi se lupta să-l îndepărteze pe atacator", scriu englezii, care precizează că atacatorul nu a fost prins de poliţie.



"A fost total neprovocat. A venit de nicăieri şi l-a lovit direct - pur şi simplu pentru că Gary e un fost fotbalist! E o nebunie! Vedem suporteri care intră pe gazon şi atacă jucătorii, iar acum avem legende precum Gary atacate în centrul unui oraş!", a declarat un martor pentru The Sun.

Afla mai multe despre: mcallisterko 

viewscnt
Articole similare