Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Incident şocant în handbalul românesc! Antrenorul l-a lovit cu pumnul în zona coastelor pe jucătorul advers. Scandal uriaş în timpul partidei

Incident şocant în handbalul românesc! Antrenorul l-a lovit cu pumnul în zona coastelor pe jucătorul advers. Scandal uriaş în timpul partidei

Handbal

Comentarii

Partida de handbal dintre CSU Suceava şi LPS Suceava, din campionatul juniorilor 1, a avut parte de un incident care nu-şi are locul în sport. Jucătorul cu dublă legitimare, Claudiu Lazurcă, a fost agresat fizic de antrenorul lui CSU Suceava, Adrian Chiruţ.

Conform stiri.botosani.ro, imediat după ce Claudiu Lazurcă a fost eliminat de pe teren pentru că l-a lovit intenţionat cu mingea în cap pe portarul advers, jucătorul s-a dus în tribune. 

Acolo l-a aşteptat antrenorul Adrian Chiruţ, iar lucrurile au degenerat. Cei doi au avut un schimb aprig de replici, iar antrenorul advers s-a ridicat şi l-a lovit cu pumnul în coaste pe jucătorul eliminat, susţine sursa citată. 

Contactat de sursa citată, Adrian Chiruţ a continuat să fie agresiv, iar în momentul în care repoterul l-a întrebat despre incident a întrerupt orice cale de comunicare. 

Decizia finală în privinţa incidentului va fi luată de Federaţia Română de Handbal, care se va autosesiza, după ce brigada de arbitri delegată la meci a notat în raportul meciului incidentul petrecut. 

Afla mai multe despre: adrian chirutclaudiu lazurcahandbalscandal handbal 

viewscnt
Articole similare