Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Incidente la finalul meciului Rapid - Gaz Metan. Fanii şi-au ieşit din minţi şi l-au atacat pe arbitru | VIDEO

Incidente la finalul meciului Rapid - Gaz Metan. Fanii şi-au ieşit din minţi şi l-au atacat pe arbitru | VIDEO

Rapid

Comentarii

Meciul Rapid - Gaz Metan 1-2 s-a terminat cu scandal după ce spiritele s-au inflamat pe final din cauza deciziilor de arbitraj. Jucătorii echipelor s-au certat, fotbaliştii de la Gaz Metan au ieşit de pe teren prin alt loc decât tunelul de acces, iar fanii şi-au vârsat nervii pe arbitri, la sfârşitul partidei.

Incidente la finalul meciului Rapid - Gaz Metan. Fanii şi-au ieşit din minţi şi l-au atacat pe arbitru | VIDEO

Au fost incidente pe Arena Naţională la sfârşitul partidei dintre Rapid şi Gaz Metan, pierdută de giuleşteni cu 2-1. Arbitrul Lucian Rusandu şi maniera sa de a conduce partida pe final au dus la inflamarea spiritelor în tribune şi pe teren, după ce rapidiştii au reproşat mai multe decizii controversate.

Şi jucătorii s-au certat între ei la finalul partidei, iar unul dintre marcatori, Yuri, a făcut scandal după ce o petardă a explodat în apropierea sa pe teren. După fluierul de final, jucătorii au mers să discute cu Lucian Rusandu, iar apoi jucătorii Gazului au fost scoşi de pe gazon prin alt loc decât tuneul de acces ca să fie feriţi de furia fanilor.

De care nu a scăpat Lucian Rusandu, arbitrul partidei, şi brigada sa. După ce echipele au părăsit terenul, oficialii partidei au plecat şi ei spre vestiare, dar suporterii i-au luat în primire. Din tribune au venit înjurături, a fost aruncat un pahar de plastic spre central, care a fost escortat de oamenii de securitate până pe tunel. Furia fanilor nu s-a oprit aici. Aceşti au bătut cu pumnii şi palmele în acoperişul tunelului.

Rapid - Gaz Metan 1-2, în Liga 1

Rapid a fost învinsă, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, de echipa Gaz Metan Mediaş, în etapa a IX-a a Ligii I.

Pentru Rapid a marcat Albu '10, iar pentru Gaz Metan au înscris Yuri '7 şi Morar '79.

La flash-interviul de după partidă, Alexandru Albu, marcatorul giuleştenilor, a fost extrem de furios la adresa jucătorilor Gazului şi a arbitrilor. ”Nu ne ajută la nimic faptul că eu marchez. Domnii în negru si-au făcut jocul şi azi. N-am mai văzut aşa ceva. Dă tot pentru ei fault. Sunt răi voiţi, eu aşa incep să cred. Nu putem nici să vorbim cu dânşii că deja ne sancţionează. Chiar jucăm singuri împotriva tuturor. Acum la golul doi ridică fanionul pentru out. Sunt şi aşa supărat, nu vreau să mai vorbesc că nu nu vreau să supăr pe nimeni. Noi am dominat partida. Nu au avut ei altceva sincer. Ii felicităm, asta este, bravo lor.

Toată săptămâna am discutat şi ştiu ce inseamnă Rapidul. Nu s-a intamplat nimic, la 10 metri a explodat petarda. Şi au făcut jocul, n-am văzut în viaţa mea cum s-a aruncat. Le mulţumim pentru că au stat doar pe jos”, a declarat Albu, cel care a marcat singurul gol al giuleştenilor.

Afla mai multe despre: rapidfaniscandalarbtiruvideoliga 1 

viewscnt
Articole similare