Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Incidente la Milano! Fani ai lui Liverpool, atacaţi cu sticle şi scaune de persoane mascate înaintea duelului din Champions League

Incidente la Milano! Fani ai lui Liverpool, atacaţi cu sticle şi scaune de persoane mascate înaintea duelului din Champions League
Comentarii

Un grup de fani ai lui Liverpool au fost atacaţi de persoane mascate înaintea duelului cu AC Milan.

Un grup de fani ai echipei Liverpool a fost atacat, marţi, la Milano, cu sticle şi scaune, de persoane mascate, înaintea meciului dintre cele două formaţii, programat, de la ora 22.00, în etapa a VI-a, ultima a Grupei B a Ligii Campionilor, informează liverpoolecho.co.uk.

Un bărbat a povestit pentru sursa citată că a avut nevoie de zece copci la rana pe care a căpătat-o la cap după ce a fost lovit cu un obiect. Grupul din care făcea parte a fost atacat de circa 30 de persoane îmbrăcate în negru în timp ce se afla într-un local din Milano.

Incidente la Milano

"Un grup de tipi în negru a intrat într-un mic pub în care ne aflam şi au aruncat cu sticle şi scaune. Ne scuipau şi aruncau chestii. Câţiva dintre noi s-au ridicat şi (...) am ajuns în mijlocul unei lupte între bande.

Aruncau sticle şi scaune şi răsturnau mesele. Câţiva dintre fanii noştri au încercat să caute adăpost într-unul dintre baruri. Am fost lovit cu un obiect, fie o bâtă, sticlă sau scaun, nu sunt sigur, şi mi-a despicat capul.

Am reuşit să intru în bar şi apoi <şobolanii> au plecat. O fată pe nume Jen mi-a ţinut prosoape pe cap. Personalul de la ambulanţă m-a îndemnat să merg la spital unde a trebuit să fiu cusut la cap", a povestit el.

Meciul de marţi este important pentru Milan, care are nevoie de o victorie pentru a spera la calificarea în optimi, fază în care a acces deja Liverpool de pe primul loc al grupei.

Afla mai multe despre: ac milan liverpool 

viewscnt
Articole similare